Kaip elgtis, jei sužinojote, kad jis vedęs

Jei vyras, su kuriuo jūs jau kurį laiką bendraujate, imtų ir prisipažintų jums, kad yra vedęs, jūs greičiausiai jaustumėtės išduota ir apkvailinta. Deja, niekas nėra apsaugotas nuo tokių nesąžiningų vyrų, kuriems nepakanka vienos moters. Patariame, kaip turėtumėte elgtis, jei staiga sužinojote, kad jis turi žmoną!

1. Neslėpkite savo jausmų. Greičiausiai sužinojus tokią naujieną jums norėsis rėkti, šaukti, jūs pyksite. Nieko baisaus, jei išliesite savo emocijas, tačiau valdykite pyktį ir rankas. Šią akimirką jokiu būdu neslėpkite savo jausmų, turite išgyventi situaciją iki galo.

2. Pasikalbėkite su juo. Bendravimas yra svarbiausias dalykas poroje. Jūs turite teisę išgirsti, kodėl jis jums to nepasakė iš karto, juk tuomet greičiausiai nebūtumėte užmezgusi santykių. Kai išgirsite jo paaiškinimą, tik jūs viena turėsite nuspręsti, kaip elgtis toliau. Gerai pagalvokite, ar po tokios žinios esate pasirengusi tęsti santykius, ar jums nekils sunkumų, jei nuspręsite su juo skirtis. Jei jis nuspręstų išsiskirti su žmona, ar grįžtumėte pas jį ir ar galėtumėte būti su vyru, kuris jums melavo? Ar galėsite jaustis saugi žinodama, kad jis gali būti neištikimas. Kad ir ką galvotumėte, viską jam pasakykite.

3. Nutraukite santykius. Tai geriausia, ką galite padaryti tokioje situacijoje. Jei manote, kad to reikia, galite likti draugais, tačiau nebeflirtuokite ir nebesusitikinėkite su juo. Taip jūs parodysite, kad netoleruosite kitos moters, kad jus tenkina tik tokie santykiai, kai jam esate vienintelė. Taip pasielgtų save ir kitas moteris gerbianti dama. Nepamirškite, kad jūs bet kada galite atsidurti jos vietoje.

4. Neskambinkite jo žmonai. Galbūt dauguma moterų pasakytų, kad jos tikrai norėtų, kad tokioje situacijoje apie vyro neištikimybę joms kas nors pasakytų. Tačiau realybė yra kiek kitokia. Daugelis moterų ima kaltinti ne vyrą, o kitą moterį, tad jos pykčio centre atsidursite jūs. Pagalvokite, ar jums to reikia.

Be to, nemažai moterų dažnai nujaučia, jei vyras yra neištikimas. Tačiau dauguma moterų yra linkusios pamiršti nuoskaudas ir išsaugoti šeimą, todėl vyro meilužės skambutis jai gali atrodyti kaip jūsų siekis išskirti šeimą. Tiesa, kad po neištikimybės yra nemažai galimybių išsaugoti šeimą. Pavyzdžiui, lankantis pas šeimos psichologą. Žinoma, to norėti turi abu partneriai.

5. Nubrėžkite aiškias ribas. Pažadėkite sau, kad niekada gyvenime netoleruosite santykių su vedusiu vyru ir laikykitės šio pažado. Kai susipažįstate su kokiu nors vyru, pabrėžkite šias nuostatas.