Kaip būti romantiškam?

Moterims patinka romantiški vyrai, kurie visada žino, kaip jas nustebinti. Net jei iš prigimties toks nesate, nieko baisaus. Yra keletas paprastų būdų, kaip galite nustebinti savo damą. Tik būkite atsargūs – jei persistengsite, tai jau gali nebeatrodyti romantiška.

Pirma ir viena svarbiausių taisyklių – nereikia laukti Šv. Valentino dienos ar jos gimtadienio, kad padarytumėte jai staigmeną. Būkite spontaniškas. Pateikiame keletą idėjų, kaip galėtumėte nustebinti savo damą. Tačiau staigmenas darykite ne dažniau kaip kelis kartus per mėnesį, kitaip tai jau nebebus staigmenos.

Vakarienė žvakių šviesoje – tai klasikinis, bet niekada nesenstantis būdas. Pasirinkite ramią vietą, kur galėtumėte praleisti romantišką vakarą. Stenkitės, kad iš anksto nežinotų, kur eisite. Vakarienės metu būtinai išjunkite savo mobiliuosius telefonus, kad niekas jums netrukdytų. Parinkite romantišką muziką, kuri galėtų groti jūsų vakarienės metu. Žinoma, namai – visada puiki vieta romantiškai vakarienei.

Paruoškite aromatinę vonią. Žinoma, mėgaukitės vonia abu. Vonios putos, druska ir visi kiti komponentai – ne tik rekomenduotini, bet ir privalomi. Žvakės ir šampanas vonioje suteiks ypatingo vakaro pojūtį. Kas gali būti romantiškiau nei pokalbis su mylimuoju karštoje vonioje su šampano taure rankoje.

Padarykite jai staigmeną miegamajame! Ant lovos paberkite rožių žiedlapių, padėkite šokolado dėžutę, po pagalve palikite mažą staigmeną (tai gali būti maža dovanėlė). Suraskite romantišką filmą, tačiau verčiau ne tokį, kurį ji jau bus mačiusi daugybę kartų, pavyzdžiui, „Titaniką“. Pažiūrėkite jį drauge. Nueikite į teatrą (net jei niekada ten neinate), tačiau nesirinkite tokio spektaklio, kurį ji jau bus mačiusi ar skaičiusi knygą. Verčiau rinkitės tai, ką ji stebės su susižavėjimu.

Pakvieskite ją išmokti klasikinių šokių, tokių kaip salsa ar tango. Lankykite šokius kartu – būkite partneriai ne tik gyvenime, bet ir šokių aikštelėje. Taip pat pamėginkite pakeisti aplinką – išvažiuokite su ja į užmiestį, jei turite kaimą, nusivežkite ją ten, surenkite iškylą.