Kaip atskirti vyro draugę nuo meilužės?

Aišku, vyrai gali sakyti, kad jie moka taip viską slėpti, jog jokia žmona neatskirs jo draugės nuo meilužės. Tačiau moterys turėtų žinoti, kaip tą padaryti!

1. Moteris turėtų pradėti skambinti pavojaus varpais, jei vyras nenori jos supažindinti su savo drauge. Atrodo, tuoj tuoj turi įvykti susitikimas, tačiau kiekvieną sykį jis atidedamas dėl netikėtai pasikeitusių aplinkybių. Ir žmona pradeda suprasti, kad vyras sąmoningai sugalvoja įvairių priežasčių, kad tik jos nebūtų supažindintos.

2. Kitas signalas, kad vyro draugė – ne visai draugė, jei jis vengia kalbėti apie moterį, kuri jam ne meilužė. Žmona bando sužinoti, kur jiedu susipažino, apie jos šeimyninę padėtį, kiek jai metų ir kitas intriguojančias detales. Tačiau jokio atsakymo iš vyro nesulaukia. Net priešingai – vyras vengia apie tai kalbėti. Ir tada moteriška intuicija pakužda: jis turi ką slėpti.

3. Moterį turėtų neraminti faktas, jei mylimasis kruopščiai slepia bendravimo su tariama savo drauge pėdsakus. Nesako, kad ji skambina jam, jiedu susitinka, bendrauja. Taip pat pamiršta pasakyti, kad šiandien atsitiktinai buvo susitikęs su ja.

Тačiau po kiek laiko žmona visiškai atsitiktinai paėmusi vyro mobilųjį telefoną į rankas, pamato, kaip jis nervingai reaguoja. Be to, moteris ima suprasti, jei tai būtų vien draugystė, tai jai girdint vyras kalbėtų telefonu su savo drauge ir neslėptų telefono.

Tokioje situacijoje žmona turėtų elgtis išmintingai. T.y. turėtų pasakyti vyrui, kad norėtų ne tik susipažinti su jo drauge, bet ir susidraugauti. Taip pat turėtų pasakyti, kad ji nieko prieš, jei jo draugė apsilankys namuose. Priklausomai nuo to, kaip vyras pasielgs ir paaiškės, ar jis palaiko su ta moterimi vien draugiškus ryšius ar ir intymius.

Comments are closed.