Kai vyrai sako tai, ką norime girdėti

Neretai moterų vyrus išvadina suktais melagiais. Tačiau jei savo partnerio paklausiate, ar jums tinka naujoji šukuosena, jis turi dvi išeitis: arba pasakyti, kad atrodote nuostabiai, arba pasakyti tiesą ir dvi valandas klausytis riksmų, kad jis jūsų nemyli.

Taip, kai kuriais klausimais vyrai visada meluoja. Galbūt galima sakyti, kad jie nemeluoja, o tik sako tai, ką jūs norite girdėti.

Greičiausiai jis meluoja, jei sako:

1. „Tu taip skaniai gamini“. Žinoma, gali būti, kad jūsų kulinariniai sugebėjimai iš tiesų jį stebina. Tačiau taip pat gali būti, kad jis tiesiog nori jums pasakyti komplimentą. O jei jūs jo tiesiai paklausiate, ar jam patiko jūsų pagaminta vakarienė, jis neturi kitos išeities, kaip pasakyti, kad buvo labai skanu. Be to, jis greičiausiai mano, kad su tokiais savo kulinariniais sugebėjimais jūs niekada neaplenksite jo mamos.

2. „Mieloji, apie tai pakalbėsime vėliau“. Jei vyras taip pasako, būkite tikra, kad jūs apie tai nesikalbėsite daugiau niekada. Ši frazė – tai puikus būdas nukreipti temą ir pasakyti, kad jis nenori apie tai kalbėti..

3. „Žinoma, kad savo plaukuotas kojas gali skusti mano nauju skustuvu“. Ar jūsų skutimosi peiliukai netikėtai baigėsi? Jūsų partneris jums meluoja sakydamas, kad jūs galite naudotis jo skutimosi peiliuku, jei norite nusiskusti kojas. Jam nėra itin malonu galvoti, kad jo skutimosi peiliukas iš pradžių lietė jūsų plaukuotas kojas, o tada – jo veidą. Nekankinkite jo tokiomis mintimis, verčiau nueikite iki parduotuvės nusipirkti naujų vienkartinių skutimosi peiliukų.

Taip, jūs kartu ir džiaugsme, ir varge, bet negi tai reiškia, kad turite tapti vienu žmogumi? Tai gal tuomet pradėkite nešioti ir vienas kito rūbus? Be to, nejaugi tikrai norite, kad jis galvotų apie jūsų plaukuotas kojas?

4. „Man labai patinka filmas „Bridžitos Džouns dienoraštis“. Jis meluoja, jei sako, kad jam patiko filmas, kurį jūs išrinkote. Taip, jam gal ir patinka apsikabinti jus ir ramų penktadienio vakarą pažiūrėti kokį filmą. Tačiau būkime atviri – jei filmą rinkote jūs, tuomet jam greičiausiai jis nepatiko. Kad ir kaip jis jus myli, jūsų partneris neprivalo pamėgti romantinių filmų ir verkti kartu su jumis, kaip ir jums niekada nepatiks siaubo filmai.

5. „Negaliu sulaukti, kada vėl pietausime pas tavo mamą“. Kartais kelias į moters širdį – per jos šeimą. Jis sako, kad jam patinka būti su jūsų šeima galbūt tik todėl, kad nori jums įsiteikti. Uošvienė, kad ir kokia gera ji bebūtų, visada lieka uošviene. Iš tiesų mes geriausiai jaučiamės toje aplinkoje, kurioje patys užaugome. Pasistenkite jį suprasti, juk jūs taip pat ne taip gerai jaučiatės, kai svečiuojatės pas jo gimines.

6. „Brangioji, aš tikrai atsiprašau“. Jis jums meluoja, jei sako, kad nuoširdžiai dėl ko nors gailisi. Vyrai yra labai išdidūs ir jiems pripažinti savo kaltę – tai tas pats, kas įkopti į Everesto viršukalnę. Atsiprašydamas jis tiesiog tikisi, kad viską pamiršite ir jūsų santykiai vėl taps geri.

7. „Tu pati gražiausia moteris pasaulyje“. Nejaugi tikrai tikite, kad po to, kai priaugote 10 kilogramų, jam jūsų apvalus pilvas tikrai atrodo seksualesnis nei Cameron Diaz stangrus pilvukas? Jis jus myli, bet tai nereiškia, kad turi užsimerkti, kai tik pro jį praeina ilgakojė blondinė.