Kad vyras jaustųsi laimingas

O dabar keletas paslapčių, kurias turėtų žinoti kiekviena moteris, norinti padaryti savo vyrą pačiu laimingiausiu.

1 paslaptis. Kai vyrai negali išsireikšti per emocijas, jie dažnai save išreiškia per seksą.

Ar jums yra taip buvę – partneris jums pasiūlo pasimylėti, nors jūs matote, kad jis pats tam nelabai nusiteikęs, atrodo prislėgtas ir įsitempęs. Jūs bandote jį prakalbinti, tačiau jam neįdomu niekas, išskyrus seksą. Jūs jaučiate, kad čia kažkas ne taip, ir jūs esate visiškai teisi – tokiu momentu jis nori ne tiek meilės ir sekso, kiek sumažinti emocinę įtampą.

Dažnai vyras pajaučia, kaip jį perpildo neigiamos emocijos. Gali būti, jis jaudinasi dėl projekto, prie kurio dirba. Gali būti, jis pasikalbėjo su savo pagyvenusiais tėvais ir jam liūdna dėl to, kaip greitai blogėja jų sveikata. Galbūt jis jaučiasi kaltas dėl vakarykščio savo elgesio su jumis. Todėl jūsų partneris negali išreikšti savo jausmų žodžiais arba nežino, kaip tai padaryti. Nelauktai jis užsimano intymių santykių. Vyrai dažnai naudoja savo seksualinę energiją kaip “apsauginį čiaupą” juos slegiančioms emocijoms išlieti.

Ką daryti?

  1. Aptarkite šią problemą su savo partneriu. Suprantama, nepradėkite šio pokalbio lovoje arba iš karto, kai tik susidūrėte su šia problema. Nesakykite :”Aš žinau, kad turi kažkokių problemų, ir tu nenori man apie jas pasakoti, o pirmenybę teiki seksui”. Sakykite: “Norėčiau padaryti mūsų seksualinius santykius dar geresnius – kodėl mums nepasinaudojus knygos patarimais ir nepažiūrėjus, kas iš to išeis?”
  2. Net jei įtariate, kad po siūlomu seksu partneris slepia slopinamas emocijas, neišsiduokite, jog apie tai žinote. Leiskite vyrui pačiam pasidalinti savo jausmais su jumis. Tarkime, jūsų partneris ima demonstruoti seksualinį aktyvumą, o jūs jaučiate, kad iš tikrųjų jis kažko sutrikęs. Nesakykite: “Neliesk manęs! Aš žinau, kad tu dėl kažko sutrikęs. Apie seksą ir kalbos negali būti!” Pasakykite: “Brangusis, aš labai norėčiau, kad tu tiesiog pagulėtum truputį šalia manęs. Man taip malonu jausti tavo artumą”. Vyrui bus lengviau atskleisti jums savo jausmus, jei jūs parodysite, kad:
  • Suprantate jo jausmus
  • Nesmerkiate už slegianči.us jausmus.

Jei sukursite tokias sąlygas, kuriose vyras galės sumažinti savo emocinę įtampą kalbėdamasis su jumis, tai dar labiau suartins jus, o jūsų seksualiniai santykiai prisipildys aistros.

2 paslaptis. Vyras jaučiasi atstumtas, jei jūs nepriimate jo seksualinių pasiūlymų.

Jūsų parneris, apkabinęs jus, ima bučiuoti jūsų kaklą. Jūs žinote, ką jis nori tuo pasakyti, kad jis nusiteikęs mylėtis, o jūs to visiškai nenorite.

Ką turėtumėte daryti?

  1. Reaguoti susierzinimu, tikintis, kad jis pats susipras.
  2. Reaguoti vangiai, nenoriai, tikintis, kad jis supras kas jums yra.
  3. Pasakyti ką nors panašaus: “Nereikia, brangusis, aš neturiu nuotaikos”.
  4. Nenoriai su juo mylėtis, ir, gulint lovoje, galvoti apie rytdienos darbus.

Iš tikrųjų nereikia daryti nieko panašaus, nes seksas vyrams yra labai svarbus emocijų išreiškimo būdas, tai savęs siūlymas tikintis, kad bus priimtas fiziškai ir emociškai. Kai jūsų partneris pasiūlo mylėtis, jis jums siūlo daugiau nei seksą. Jis tartum sako: “Prašau, priimk mane”.

Ką daryti?

Niekuomet visiškai neatmeskite partnerio seksualinių pasiūlymų. Tai nereiškia, kad turite sakyti “taip” į kiekvieną vyro seksualinį pasiūlymą. Prisiminkite, jog tokiu būdu vyras siūlo jums save, todėl turite rasti būdą, kaip jam parodyti, jog priimate jį. Sakykite: “Mielasis, aš šiandien truputį pavargau. Gal tu tiesiog pagulėk šalia manęs. Man taip gera, kai tu šalia” arba “Aš labai tave myliu, man labai patinka su tavimi mylėtis, bet dabar esu labai pavargusi, todėl nesugebėsiu tavęs mylėti taip, kaip norėčiau. Apkabink mane, brangusis, ir pasimylėkim kitą kartą”.

Atminkite, kai vyras jums siūlo seksą, jis visų pirma siekia meilės. Nesakykite tiesiog “ne” – būkite jam meili, leiskite suprasti, kiek daug jis jums reiškia. Jei nesate nusiteikusi seksui, savo partneriui sakydama “ne” būtinai pasakykite, kad jį mylite.

3 paslaptis. Erekcijos iliuzija.

Šios paslapties nežino daugybė moterų. Jei jūsų partneriui erekcija, tai dar nereiškia, kad jis nusiteikęs mylėtis, gali būti, kad jis net nesusijaudinęs.

Kadangi moterys neturi penio, jos nežino daug ko, susijusio su šiuo paslaptingu organu. Mes manome, kad vyras yra susijaudinęs ir pasirengęs seksui, kai jam prasideda erekcija. Gali būti ir taip, tačiau nebūtinai.

Erekcija atsiranda, kai į penį priteka kraujo. Neseksualinės erekcijos priežastys gali būti:

  • Rytinė erekcija. Ji nebūtinai reiškia, kad vyras yra seksualiai susijaudinęs. Erekcija – tai fiziologinis reiškinys, atsirandantis miego ir pabudimo metu dėl vyro organizme vykstančių procesų. Kartais pilna šlapimo pūslė spaudžia apatinę kūno dalį ir sukelia erekciją.
  • Ankštų rūbų spaudimas ar trynimas, ilgas sėdėjimas susirietus. Penyje yra tūkstančiai juntamųjų nervinių galūnėlių, kurios, reaguodamos į trynimą, sustiprina kraujo pritekėjimą.
  • Labai didelė įtampa ar stresas.

Kokių problemų gali sukelti “erekcijos iliuzija”? mes manome, kad partneris yra susijaudinęs ir jaučiame pareigą reaguoti į tai. Dėl to gali kilti nesusipratimų. Jūsų partneris nubunda ryte su erekcija, o jūs imate kamantinėti, kas jam prisisapnavo, apie ką jis svajoja. Arba vyras kalbasi su jūsų bendra pažįstama plaukiodamas baseine. Kai jis išlipa iš vandens, jūs pastebite, kad jam erekcija. Nejaugi tai jūsų draugė jį taip sužadino? Jis ką, svajoja apie ją? Dėl “erekcijos iliuzijos” jūs galite klaidingai pagalvoti, jog kažkas seksualiai jaudina jūsų vyrą.

Ką daryti?

Jei abejojate, ar jūsų vyras susijaudinęs ar ne, paklauskite jo. Tarkime, jūs nubundate ryte ir jaučiate, kad jūsų vyrui prasidėjo erekcija. Tačiau jūs nežinote, ar jis nori mylėtis, ar tai tik “erekcijos iliuzija”. Jūs galite paklausti savo parnerio, ar jis nusiteikęs mylėtis, arba pamirškite apie savo abejones ir veikite įsitikinusi, jog erekcija – kvietimas mylėtis. Jis neprieštaraus, net jei jūs suklydote. Net jei jis nebuvo pakankamai susijaudinęs, kai tik jis pajus jūsų nuotaiką, tikrai užsigeis jūsų.

4 paslaptis. Vyrai nemėgsta kalbėtis sekso metu.

Ar bandėte kada nors pasikalbėti su vyru besimylint? Ar domėjotės, kodėl tuo metu jis nenori jums atskleisti savo jausmų? Atsakymai į abu šiuos klausimus slypi dar vienoje vyriškoje paslaptyje: vyrams kur kas sunkiau nei moterims ką nors daryti vienu metu.

Tyrimai parodė, kad vyrams reikia laiko, kad jie galėtų “persijungti” nuo vienos veiklos prie kitos. Pavyzdžiui, kai jūsų partneris mylisi su jumis, jis naudojasi viena smegenų puse, o kai nori pasikalbėti apie savo jausmus, jam turi įsijungti kita smegenų pusė. Tuo tarpu abu moterų smegenų pusrutuliai dirba vienu metu.

Kodėl vyrus erzina, kai moteris kalba sekso metu? Žinome, kad vyrai visuomet stengiasi viską daryti gerai. Kai jūs kalbate mylėjimosi metu, jis jaučia, kad turi jums atsakyti, o tai nukreipia jo dėmesį nuo sekso.

Tačiau tai nereiškia, kad sekso metu visuomet reikia tylėti. Suprantama, labai malonu, kai vyras lovoje sako, kaip jus myli. Tačiau jei jūsų partneris lovoje tylus, šios vyriškos paslapties žinojimas gali jum padėti jį suprasti.

Ką daryti?

  1. Aptarkite šią informaciją su savo parneriu. Paklauskite jo, ką jis mano apie pokalbius lovoje. Pasakykite jam, kad jums reikia meilių žodžių, ir pasistenkite suprasti jį.
  2. Kalbėkite tiek, kiek norite, bet nenustebkite nesulaukusi atsakymo. Jei jaučiate malonumą, savo aistrą išreikšdama žodžiais, netramdykite savęs, net jei jūsų partneris neatsako tuo pačiu. Būtų dar geriau, jei pasakytumėte, jog jam nebūtina jums atsakyti. Tai leis jam atsipalaiduoti ir jis nesusierzins lovoje girdėdamas jūsų žodžius.
  3. Pabandykite mylėtis tylėdami. Jei įtariate, kad esate seksualinė plepė, laikykitės šio patarimo ir mylėkitės visiškoje tyloje. Pabandykite patirti naujus jausmus. Patikėkite, tai bus nuostabu.