Ką veikti?

Noriu pateikti vieną istoriją. Nežinau, ji išgalvota ar ne, bet smagi ir priverčia pakrutinti smegenis – veiklos pilna, tik kartais mes aptingstame jos ieškoti. Nesvarbu ar su antra puse, ar su drauge, ar su nauju pažįstamu, ar su giminaičiais, mes galime nuveikti begales įdomiausių dalykų, kurie paliks neišdildomus įspūdžius atmintyje ir nuspalvins pilką kasdienybę.

Toliau pateikiamas pasakojamas, kuriame labiau akcentuojama malonumų kaina. Aišku – tai svarbu, nes vis dažniau apribojame linksmybes su intencija sutaupyti. Bet juk svarbiausias dalykas yra gera idėja. Gal šįvakar sulošti kortomis, pažaisti slėpynių, priskinti lauko gėlių ar išssispausti sultis? Alternatyvų daug. Viskas remiasi tik į Jūsų norus ir fantaziją.

KRIS

Kiekviena pora trokšta leisti laiką kartu, bet niekas nesako, kad Jums reikia palikti savo namus ir išleisti krūvą pinigų mieste. Galite ir namuose susiorganizuoti įvairių pramogų tik dviese.

Vienas britas vardu Frankas, turintis dešimties ir šešerių metų vaikus, sugalvojo kaip galėtų praleisti laiką su žmona. Jis pasiūlė kiekvienai savaitės dienai (išskyrus sekmadieniui, nes šią dieną paskyrė vaikų pramogoms) kiekvieną vakarą su žmona nuveikti kažką įdomaus neišeinant iš namų. Šiuo eksperimentu jis tikėjosi atgaivinti savo ir žmonos santykius po dešimties santuokos metų.

Pirmam vakarui jis pasiūlė sūrio degustaciją. Prie sūrio jis nupirko vyno, krekerių. Apytikslė kaina 80 Lt (jei rinksitės brangesnį vyną ir sūrius), tačiau galima išsisukti ir su 40 Lt – 50 Lt.

Antram vakarui, jis žmonai pasiūlė kartu pagulėti „burbuliukų“ vonioje. Tai jam nieko nekainavo, nes vonios pūtų ir žvakių, kurios buvo reikalingos vakarui, jis turėjo namuose.

Trečią vakarą Frankas žmonai pasiūlė sužaisti stalo žaidimą – „puzlę“. Britas užsakė dėlionę su žmonos nuotrauka, kuri jam kainavo 26 Lt. Tai labai pralinksmino jo žmoną.

Ketvirtąjį vakarą jis su žmona žaidė laivų mūšį ir vėliau pripažino, kad šitas vakaras nebuvo romantiškas. Šis žaidimas pasirodo tikrai nelabai tinka poroms, norinčioms romantiškai pasisėdėti namuose. Šiam vakarui Frankas neišleido nė lito.

Penktąjį vakarą jis nupirko 11 rūšių skirtingo alaus ir pasiūlė žmonai jį degustuoti. Pats pripažino, jog sumanymas žmonai patiko, nes ji mėgsta alų. O ką daryti tiems kurių žmonos ir draugės negeria alaus? Į tai jis atsakė tik tiek : „Degustuoti sultis.“

Šis vakaras britui kainavo apie 60 Lt.

Šeštajam vakarui Frankas pasiliko gardžiausią kąsnelį – erotinį masažą. Tam vakarui jam prireikė keleto aromatinių žvakių ir eterinio aliejaus, kaina – apie 40 Lt.

Franko žmona liko patenkinta visa savaite ir prisipažino, kad labiausiai ją džiugina piniginės išlaidos, kurios esą buvo žymiai mažesnės, nei įprastai išeinant iš namų į barus, kavines, restoranus ar panašias vietas.

Be to ją džiugino tai, kad vaikai tą savaitę praleido pas senelius ir buvimas vien su vyrų įnešė romantikos į jų santykius. Žaisdami stalo žaidimus jie prisiminė draugystės metus, nerūpestingą laiką drauge.