Ką reiškia jo dovanos?

Artėja Kalėdos, kai jūs tikrai sulauksite dovanų iš savo mylimojo ar sutuoktinio. Na, visai nesvarbu, kokia proga jis jums ką nors dovanoja, tačiau jo dovanų nereikėtų ignoruoti. Ar žinote, kodėl? Ogi dovana gali labai daug pasakyti apie jūsų santykius ir jo jausmus jums.

Rimtų pažinčių svetainės DarniPora.lt apklausa atskleidė, kad 31% apklausoje dalyvavusių moterų iš savo mylimųjų labiausiai norėtų dovanų gauti reikšmingą smulkmeną, o mažiausiai – 2% moterų – apsidžiaugtų gavusios šlepetes.

Taigi ką reiškia mylimojo dovanos?

1. Šlepetės. Gavote dovanų šlepetes? Bėkite nuo jo tolyn, kol dar galite! Jei vyras moteriai dovanoja šlepetes, jis greičiausiai mano, kad ji yra švelni, jų santykiai – patogūs, ir ji jam yra lyg mama, kuri rūpinsis juo visą gyvenimą. Jei nesvajojate turėti didelio vaiko, pamirškite šiuos santykius, kol dar taip neatsitiko. Jei visgi nenorite jo palikti, bent jau stenkitės pakeisti jūsų santykius ir padaryti juos labiau panašius į vyro ir moters, o ne vaiko ir mamos. Pavyzdžiui, nuspirkite seksualius apatinius ir sušokite jam striptizą. Po tokio aistringo vakaro jis niekada nebedrįs dovanoti jums šlepečių!

2. Buitinė technika. Gavote dovanų mikrobangų krosnelę? Net jei apie ją seniai svajojote, paimkite savo vyrą už rankos ir paaiškinkite jam, kad buitinė technika skirta namams, o ne jums. Arba palaukite jo gimimo dienos ir padovanokite jam dulkių siurblį, ant kurio užklijuokite lipduką su jo vardu. Jei ir tuomet jis neateis į protą, jūs ištekėjote už kvailio.

3. Mažos, tačiau kažką reiškiančios dovanėlės. Ar jis padovanojo jums knygą, mėgstamos grupės muzikinį kompaktą ar kitą smulkmeną, kuri jus pradžiugino? Puiku! Jei vyras dovanoja reikšmingas smulkmenas, tuomet jis tikrai galvoja apie tai, kas jums patiktų. O tai reiškia, kad jūs jam rūpite ir jis nori būti su jumis. Kuklios, bet reikšmingos dovanos atskleidžia tarp jūsų esantį stiprų ryšį. Jums pasisekė!

4. Automobilis. Kol dar nepradėjote džiūgauti, susimąstykite. Jei jis dažnai jums dovanoja brangias dovanas, greičiausiai nori jomis jus kontroliuoti. Be to, tokios dovanos atskleidžia vyro norą turėti artimų seksualinių santykių, emocinius santykius paliekant antrame plane. Jums tokie jo kėslai nerūpi? Tuomet pradėkite džiūgauti!

5. Papuošalai. Jei tai sužadėtuvių žiedas, puiku, nes tai reiškia, kad jis nori jums įsipareigoti. Tačiau nenorintys įsipareigoti, bet norintys moterį iki lovos nusitempti vyrai žiedą pakeičia kitais brangiais papuošalais – pakabukais, auskarais, apyrankėmis… Keista, tačiau šis triukas dažniausiai visada pasiteisina.

6. Kvepalai. Ši dovana gali simbolizuoti intymumą tarp jūsų. Juk kvapas yra labai asmeninis dalykas. Jei kvepalus jums dovanoti ryžtasi menkai pažįstamas vyras, tai reiškia, kad jam nė velnio nerūpi, ar kvapas jums patiks, ar ne, kaip ir nerūpite jūs pati, taigi siųskite tokį kuo toliau. Tačiau jei jūsų ilgametis draugas ar sutuoktinis jums padovanojo jūsų mėgstamus kvepalus, būkite tikra, kad jis jaučiasi jums labai artimas.

7. Atostogos. Tai, kad jis nori su jumis praleisti keletą ar daugiau dienų, rodo, kad jis jums tikrai kažką jaučia ir vertina kartu praleistą laiką. Tačiau jei pastaruoju metu jūsų santykiai buvo prasti, neleiskite jam manyti, kad šios atostogos per vieną akimirką išspręs visus nesklandumus.

Kokių dovanų iš savo mylimojo tikitės jūs?