JO draugai

Dažna moteris gali pasakyti : “Mano vyras puikus, tačiau jo draugai…” Žinoma, negalima sakyti, kad visi vyro draugai niekšai. Labiau pagalvojus galima atrasti keletą, kurie tikrai nemalonūs tipai, tačiau visi kiti normalūs vyrai.

Kai kurios moterys padarytų viską, kad galėtų pradanginti vyro draugus, kurie jai nepatinka. Žinoma, jei kalbame apie girtuoklius, ištvirkautojus ir kitus panašius asmenis, kurie taikosi savo draugą išvesti iš doros kelio, tuomet jūsų rūpestis paaiškinamas. Tačiau dažniausiai tie draugai nėra tokie blogi, kaip atrodo.

Moterys mano, kad bendraudami vyrai užmiršta šeimą, užuot leidęs vakarą su vaikais prie televizoriaus sutuoktinis su draugais išvažiuoja į pirtį ar žiūrėti futbolo į barą. Moterims, kurios dažniausiai su draugėmis bendrauja telefonu, tai nesuprantama. Vyrų ir moterų draugystė skirtinga, todėl skirtingai ir vertinama.

Vyrų draugystę retaii sužlugdo pavydas, o pas moteris tai dažnas atvejis. Įrodyta, kad vyras norėdamas susitikti su draugu, gali įveikti didžiausią atstumą, o šiuo atveju moteris – ne.

Esmė ta, kad vyrai iš prigimties turi bandos jausmą, o moterys ne. Susitikti su draugais jiems reiškia kvėpuoti. Moteris gali saugodama šeimos židinį bendrauti tik šeimos ribose, o vyrus tai slegia. Bendraudamas su draugais už šeimos rato, vyras pasikauna energijos, atitrūksta nuo rutinos. Tad, jei tie draugai ne kažkokie monstrai, o normalūs žmonės, nevertą jų guiti iš vyro gyvenimo.

Geriausia išeitis su jais susidraugauti ir galbūt pasitvirtins teiginys, kad jie puikūs draugai ne tik jūsų vyrui, bet ir jums.