Ji pasakė “NE”

Įsivaizduokite situaciją: einate gatve ir sutinkate JĄ, jūsų žandikaulis nukąra, pradedate giliai kvėpuoti, o kojos pačios veda pas JĄ. Jūs tiesiog įsitikinęs, jog JI – jūsų likimas, o ši sako jums: „Ne!“ Smūgis žemiau juostos, bet ne pasaulio pabaiga.

Jei žinosite, kodėl mergina jums sako „ne“, niekada daugiau nepatirsite fiasko.

Iš tikrųjų moterys turi daug priežasčių, bet mes atskleisime jums pačias populiariausias iš jų:

  1. Ji turi draugą. Viskas paprasta. Jūs čia nieko dėti. Labai gaila, bet jos širdis priklauso kitam.
  2. Pasirinkote netinkamą momentą. Čia yra daug aspektų, pavyzdžiui, mergina kalba telefonu, o jūs lendate: „Gal susipažinkime? O gal išgerkime kavos? Čia netoliese yra miela kavinukė…“ Tiesiog palaukite, kol graži nepažįstamoji baigs pokalbį. Neerzinkite jos. Arba dar banalesnė priežastis: ji prastai jaučiasi arba tiesiog yra blogos nuotaikos. Galbūt, esant kitoms aplinkybėms ji su malonumu pasakytų jums „taip“!
  3. Jūs jai nepatikote. Yra keletas variantų. Arba jums dreba kinkos, o tai rodo nepasitikėjimą savimi, arba nekaip atrodote.
  4. Neatrodote prabangiai. O ko tikėjotės? Pasitikėjimas savimi – gerai, tačiau turite atitikti svajonių damos „lygį“. Norite gauti princesę? Pats turite būti princu!
  5. Ji nemyli vyrų. Ji mano, jog yra pasaulio centras ir yra jums per gera, o jūs, paprastas mirtingasis, esate jos nevertas. Ji mėgsta, kai už ją „moka“ brangiai. Jai patinka, kai vyrai gatvėje tiesiog spokso į ją, tačiau ji myli tik save.
  6. Ji – patyrusi koketė. Tokio tipo moteris nėra tokia didelė egoistė. Vyrus ji tikrai myli, ir netgi taip smarkiai, jog jai svarbesnis yra kiekis, o ne kokybė. Ji mielai „pavizgins uodegą“, įsitikins, kad dėl jos keliausi į pasaulio kraštą, o tada pradės tave ignoruoti.
  7. Ji tik ką išgyveno išsiskyrimą. Svarbus yra net ne pats išsiskyrimas, o meilė ir skausmas po jo. Tad jei ji sąžiningai prisipažįsta, jog nėra pasiruošusi pažinčiai ir santykiams, ramiai paleisk ją.
  8. Ji NIEKO nenori. Tai moterų kategorija, kurios kelyje pasitaikė patys šlykščiausi išsigimėliai. Štai ir jūs toks, ir kiti tokie, tad palikite ją ramybėje. Tik praėjus keliems metams ji sugebės pakeisti savo nuomonę.
  9. Jūs per daug įkirus. Kokiai moteriai patiktų vyras, kuris griebia ją už pečių, deda ranką ant talijos ar bando apkabinti? Ji jūsų nepažįsta, bijo ir yra pasiruošusi šauktis pagalbos.
  10. Perdėtai jaudinatės: kalbate šlykščias banalias nesąmones arba nesugebate pralementi ir atrodote kaip pasipūtęs snobas

Elkitės su savo svajonių moterimi taip, kaip norėtumėte kad ši elgtųsi su jumis. Būkite mandagus, nuoširdus ir rodykite pagarbą, net jie ši jums sako griežtą „NE“.

Straipsnis parašytas remiantis užsienio šaltiniais.

Comments are closed.