Išvaizda po 30-ties: kaip sukurti klasikinį įvaizdį

Vyresnėms moterims labiausiai tinka klasikinis stilius. Tačiau jį sukurti ne visada yra taip paprasta. Pateikiame dešimt patarimų, kaip tapti stilinga, visada puikiai atrodančia moterimi.

Moterys, kurioms patinka klasikinis stilius, dažnai yra pasitikinčios savimi, ambicingos ir atkaklios. Jos siekia tobulybės ir yra labai reiklios. Klasikinis stilius sudaro brandžios, atsakingos moters įvaizdį.

1. Dėvėkite tik klasikinius rūbus. Moterys, kurioms patinka klasikinis stilius, nenešioja drabužių, kurie yra šiuo metu madingi. Jos renkasi klasikinį variantą, tačiau nepamiršta ryškaus akcento – akinių, spalvingos skaros ar sagės.

2. Dažykitės saikingai. Šiek tiek lūpų blizgesio, akių tušo ir akių pieštuko – to pakanka, kad atrodytumėte stilingai. Išryškinkite savo gražiausius bruožus.

3. Stenkitės, kad jūsų plaukai visada atrodytų sveiki. Pasikonsultuokite su savo kirpėja, koks klasikinis kirpimas jums tiktų ir nebijokite pasikeisti.

4. Rūpinkitės asmenine higiena bei rankų ir kojų nagais. Prancūziškas manikiūras atrodo labai elegantiškai.

5. Stenkitės į pasaulį žvelgti pozityviai. Kuo tai susiję su klasikiniu stiliumi? Klasika – tai kažkas, kas asocijuojasi su ramybe, kontrole ir saugumu. Apie šias savybes turi byloti ne tik jūsų apranga, bet ir charakterio savybės.

6. Jūsų spintoje tevyrauja klasikinės spalvos – juoda, arba juodos-baltos spalvų deriniai. Tačiau nepamirškite spalvotų aksesuarų. Kokios spalvos aksesuarus rinktis? Tai priklauso nuo jūsų akių, plaukų ir odos spalvos. Pavyzdžiui, jei jūsų akys mėlynos, jums tinka oranžinė, tamsiai mėlyna, tamsiai violetinė, šviesiai žalia, pilka, tamsiai raudona. Venkite ryškiai raudonos, rožinės, rudos. Jei jūsų akys rudos, rinkitės rožinę, geltoną, žalią. Jei jūsų akys žalios, rinkitės violetinę, tamsiai raudoną, tamsiai mėlyną, rudą. Venkite pilkos.

7. Tatuiruotės ir auskarų perteklius netinka moteriai, kuriai prie širdies klasikinis stilius.