Internetinės pažintys: mitai ir realybė

Internetinės pažintys yra vienas populiariausių būdų susirasti antrąją pusę. Nepaisant to, apie šį susipažinimo būdą sklando daug mitų. Kad ir ką girdėjote apie internetines paslaugas, pabandysime paneigti keletą populiariausių mitų.

MITAS: Gražūs žmonės nesiregistruoja internetinėse pažinčių svetainėse. Tiesa ta, kad internetinėse pažinčių svetainėse registruojasi patys įvairiausi žmonės. Juos vienija vienintelis dalykas – jie visi yra vieniši. Paklausite, kodėl tuomet gražuoliai registruojasi pažinčių svetainėje, jei porą galėtų susirasti bet kur. Tiesiog kai kurie žmonės yra labai užimti ir neturi laiko vaikščioti po naktinius klubus ir barus, todėl antrosios pusės ieško internete. O kai kurie žmonės pažinčių svetainėse registruojasi todėl, kad galėtų bendrauti su draugais. Tačiau tai juk netrukdo susirasti antrąją pusę, ar ne?

MITAS: Antrąją pusę susirasite netrukus, kai tik prisiregistruosite ir imsite su kuo nors susirašinėti. Turbūt jums teko sutikti žmonių, kurie teigė nusivylę internetinėmis pažintimis? Taip kalba tie, kurie tikisi greitų rezultatų ir nenori stengtis ieškodami antrosios pusės. Įdomu, ar šie žmonės nustoja lankytis kavinėje, kai po vieno apsilankymo nesusiranda poros? Turėkite kantrybės ir tikrai rasite tą, kurio ieškote.

MITAS: Internete vieni melagiai. Žinoma, prisiregistravus internetinėje pažinčių svetainėje iškraipyti savo gyvenimo faktus kur kas lengviau. Tačiau protingi žmonės žino, kad to daryti neverta. Juk net jei susirašinėjimas vyks sklandžiai, anksčiau ar vėliau teks susitikti, ir jei esate 20 metų vyresnis nei nurodėte, kažin, ar tai nebus vienintelis judviejų pasimatymas.

MITAS: Gėda prisipažinti, kad su antrąja puse susipažinai internete. Tiesa, seniau žmonės vengė prisipažinti, kad susipažino internetinėje pažinčių svetainėje. Tačiau šiais laikais, kai internetas tapo prieinamas kone visiems, toks susipažinimo būdas nebėra jokia naujiena!

MITAS: Internete galima susipažinti tik su visiškai beviltiškais žmonėmis. Tikrai? Reikia pasakyti, kad internete galite sutikti ir keistų žmonių, tačiau jų tikrai nėra dauguma. Svarbiausia sau atsakyti į klausimą, ko jūs ieškote pažinčių svetainėje, ir bendrauti su žmonėmis atsižvelgiant į savo tikslą.