Internetinės pažintys: kokia turi būti nuotrauka?

Ar turite šansų internetinėje pažinčių svetainėje rasti antrąją pusę, priklauso ir nuo jūsų. Taip, kaip save pristatysite, gali lemti, ar jūsų svajonių vyras ar moteris jums parašys.

Vienas iš svarbesnių sprendimų, kuriant anketą internetinėje pažinčių svetainėje, yra jūsų pasirinkimas, kokią nuotrauką nuspręsite įkelti į anketą. Pateikiame keletą patarimų, kokią nuotrauką rinktis.

1. Nuotraukose geriau šypsotis? Paprastai moterys kur kas dažniau į anketą deda tokias savo nuotraukas, kuriose jos šypsosi ar flirtuoja. Taip kaskart jums rašydami kiti nariai gali grožėtis jūsų akinančia šypsena. Na, moterims šypsena tikrai nepakenks. Vis dėlto daugiausia laiškų sulaukia tos, kurios ne tik šypsosi, bet pozuodamos flirtuoja.

Tačiau vyrams galioja visai kitos taisyklės. Kai kurie tyrimai rodo, kad daugiau laiškų sulaukia tie vyrai, kurie nuotraukose žiūri į šoną, o ne tiesiai į objektyvą, ir nesišypso. Galbūt moterims patinka paslaptingi vyrai, nes pažvelgusios į tokią vyro nuotrauką joms iš karto kyla klausimas: „O į ką jis taip žiūri?“

2. Geriau rasti senų nuotraukų nei fotografuotis telefonu? Manote, kad telefonu darytos nuotraukos, kai žmogus nusifotografuoja pats save, yra ne tik neįdomios, bet ir nepatrauklios? Pagalvokite dar kartą. Pastebėta, kad moterys, kurios įkelia tokią nuotrauką, kurią darė pačios tiesiog nusifotografuodamos telefonu namuose, sulaukia daugiau laiškų nei, pavyzdžiui, tos, kurios fotografuojasi lovoje, vakarėlyje ar keliaudamos po svečias šalis. Mažiausiai laiškų susilaukia tos moterys, kurios viešina savo nuotraukas su gyvūnėliais, su alkoholio taure rankoje ar besilinksminančios su draugais.

3. „Gražuoliukai“, kurie dėvi raumenis išryškinančius marškinėlius, dėmesio nesulaukia? Na, šiuo klausimu negali būti vienareikšmiško patarimo, juk ne kiekvienas gali pasigirti idealia figūra. Tačiau kai kurie tyrimai rodo, kad moterys dažniau atrašo tiems vyrams, kurie nusifotografuoja su naminiu gyvūnėliu, o antroje vietoje pagal sulaukiamą moterų dėmesį yra tie vyrai, kurie nuotraukose pabrėžia savo figūros privalumus. Mažiausiai laiškų sulaukia vyrai, kurie į savo anketą įdeda nuotrauką iš asmeninių kelionių ar vakarėlių.