Internetinės pažintys: kaip bendrauti su vyrais

Ne vienai pasisekė rasti savo gyvenimo meilę internetinėje pažinčių svetainėje. Tačiau jei norite tai padaryti greičiau, turėtumėte žinoti, su kuriais vyrais verta susirašinėti, o kurių laiškus geriau tiesiog ignoruoti.

Taip pat svarbu žinoti, ką turėtumėte sakyti ir ko verčiau nesakyti vyrui, kurio dar gerai nepažįstate, tačiau norėtumėte susipažinti ir galbūt net užmegzti ilgalaikius santykius.

1. Svarbu atskirti, į kuriuos vyrų laiškus neverta atsakinėti. Jei vyras jums parašė vos „labas“ arba atsiuntė šypsenėlę ar rožytę, gerai pagalvokite, ar verta jam į šį laišką atsakyti. Jei jis rado laiko jums parašyti tik tiek, tai rodo, kad tikriausiai nelabai jam patinkate ir gali būti, kad tokį tekstą jis išsiuntė dar šimtui moterų. Tokį laišką tiesiog ištrinkite. Vyras, kuris siuntinėja tokius laiškus, greičiausiai tiesiog linksminasi ir neieško rimtų santykių. Toks vyras tiesiog ieško tos, kuri „užkibs“. Taigi jam greičiausiai nelabai svarbu, kokia ji.

2. Jei vyras Jums atsiuntė laišką, tačiau neturi įsidėjęs savo nuotraukos, parašykite jam tik tiek, kad norėtumėte pamatyti jo nuotrauką, ir daugiau nieko. Kol jis jums neatsiuntė savo nuotraukos, nebendraukite su juo, nesvarbu, koks įdomus būtų jo laiškas. Jei jis atsisako Jums atsiųsti savo nuotrauką, žinokite, kad tam tikrai yra priežastis. Ir čia kalbame ne apie išvaizdą. Jei žmogus slepia savo veidą, ar jis tikrai ieško rimtų santykių? Jei jis Jums atsiuntė savo nuotrauką, tiesiog padėkokite jam. Nesakykite, „kokie gražūs sportbačiai“ ar „kokia graži šukuosena“. Nekomentuokite smulkiai jo išvaizdos, nebent pasakykite, kad jis simpatiškas vyras, tik tiek.

3. Nesakykite jam, kad perskaitėte jo anketą nuo A iki Z, net jei tai ir padarėte. Nebent galite pasakyti, kad „tu tikras romantikas“ ar ką nors panašaus. Tačiau smulkiai nekomentuokite jo gyvenimo faktų ir pasisakymų, pavyzdžiui, nesakykite jam kažko panašaus į „mano brolis irgi elektrikas“ arba „aš irgi mėgstu plaukioti, mes turime daug bendro“. Nuo šiol atsiminkite, kad jūs per daug užsiėmusi, kad atsimintumėte kiekvieną eilutę jo anketoje, net jei iš tiesų atsimenate. Leiskite jam pačiam išsiaiškinti, ką jūs mėgstate ir kokia esate, jam tai bus kur kas maloniau.

4. Neklausinėkite jo asmeninių dalykų, kuriuos jis nurodė anketoje, kol artimiau nesusibendravote. Jei jis nurodė, kad yra išsiskyręs, neklauskite, kodėl nutrūko jo santykiai. Arba jei jis nurodė, kad turi du vaikus, neskubėkite klausti, kiek jo vaikams metų. Tokių asmeninių klausimų verčiau klauskite tada, kai artimiau jį pažinsite ar susitiksite, nes tuomet, tikėtina, jis labiau bus linkęs su jumis atvirauti ir nuoširdžiau kalbėtis. Juk ir Jūs visai nepažįstamam žmogui nenorėtumėte atvirai pasakoti, kodėl nutrūko Jūsų santykiai.

5. Niekada nerašykite vyrui antrą kartą, jei jis neatsakė į jūsų pirmąjį laišką. Jei jis norės jums atrašyti, tikrai atrašys. Nemanykite, kad gal jis negavo jūsų laiško, nes taip nutinka labai retai. Jei jis ras kelis jūsų laiškas iš eilės, rizikuojate pasirodyti jam kaip maniakė.

6. Jei gavote laišką su ne itin mandagiu tekstu ir priekaištais jums, iš karto jį pašalinkite. Tačiau jei tas pats vyras vėliau jūsų atsiprašys, suteikite jam šansą.

7. Neužkraukite savo problemų žmogui, su kuriuo dar nespėjote artimiau susipažinti. Jei antrame laiške pradėsite jam pasakoti apie savo problemas, vargu, ar jį sužavėsite.