Internetinės pažintys: 9 frazės, kurias geriau ištrinti iš anketos

Vis daugiau ir daugiau žmonių antrosios pusės ieško internetinėse pažinčių svetainėse. Ar jūs esate vienas iš jų? Pateikiame devynis dalykus, kurių neturėtumėte rašyti savo anketoje, jei nori greičiau rasti tą vienintelį ar vienintelę.

Dauguma žmonių mažai laiko skiria kurdami savo anketą, todėl visos anketos dažniausiai būna panašios. Jei norite išsiskirti iš visų ir taip atkreipti priešingos lyties dėmesį, teks šiek tiek pasistengti. Siūlome jums savo anketoje nerašyti tokių standartinių frazių:

1. „Negaliu patikėti, kad ieškau meilės internete“. Na, jūs tai darote. Juk užtrukote daugiau nei kelias minutes, kurdami savo anketą ir užpildydami suderinamumo testą. Greičiausiai jūs užtrukote nemažai laiko, kol peržiūrėjote visus suderinamus narius.

2. „Ieškau sielos draugo (ar draugės)“. Kam tai sakyti? Juk visi, kurie yra užsiregistravę internetinėje pažinčių svetainėje, ieško sielos draugo (ar draugės).

3. „Užsiregistravau, nes gyvenime kažko trūksta“. Jei turite per daug laisvo laiko, užsirašykite į sporto klubą. Naujas žmogus visai nenori jaustis kaip daiktas, padedantis užpildyti jūsų kasdienybę.

4. „Esu labai užimtas (ar užimta), tačiau rasčiau laiko artimam žmogui“. Ir kam taip susireikšminti? Visi žmonės turi gyvenime ką veikti. Tokia frazė gali tik atstumti potencialius partnerius, nes gali kilti klausimas, kad jei jūs toks užimtas (ar užimta), ar tikrai galėsite skirti pakankamai dėmesio.

5. „Mylėti yra smagu“. Smagu yra žvejoti, plaukioti, kepti pyragą… Kai kalbame apie rimtus santykius, reikia būti subtilesniam.

6. „Mėgstu intelektualius pokalbius“. Na, retas, kuris norėtų prisipažinti esantis idiotu. Vienam „intelektualus pokalbis“ gali būti apie tai, kurio dizainerio naujoji kolekcija sulauks didesnio pasisekimo, kitam – diskusija apie I. Kanto filosofiją.

7. „Galiu finansiškai aprūpinti“. Kam jūs tai sakote? Jei ieškote rimtų pažinčių, žinoma, kad potencialūs partneriai tikisi, kad bent jau galėsite save išsilaikyti, tačiau visgi jie ieško žmogaus, o ne piniginės.

8. „Esu emociškai stabilus“. Na, kiekvienas pažinčių svetainės narys tikriausiai apie save pasakytų, kad yra emociškai stabilus. Tai savaime suprantamas reikalavimas. Užuot vartoję nieko nereiškiančias frazes, verčiau pasistenkite išsamiau aprašyti, ko ieškote.

9. „Ieškau ko nors, kas būtų visai nepanašus į mano „ex“. Jei dar net nesusipažinę su nauju žmogumi jau bandote lyginti su savo „ex“, tai nėra gerai. Be to, tai rodo, kad vengiate prisiimti atsakomybę. Juk santykiai niekada neišyra dėl vieno kaltės, dažniausiai kalti būna abu. Tad jei jūs dėl nutrūkusių santykių kaltinate tik savo buvusįjį ar buvusiąją, tada nepripažįstate savo klaidų.

Dar vienas svarbus patarimas: stenkitės rašyti be klaidų. Jei darote daug rašybos klaidų, tai rodo, kad esate arba tinginys, arba visiškas beraštis. Nejaugi manote, kad atsiras žmogus, kuris su tokiu norės praleisti visą savo gyvenimą?