Internetinės pažintys: 8 frazės, kurių negalima rašyti pirmame laiške

Sužavėti patinkančią moterį internetinėje erdvėje ne visada yra paprasta, ypač jei neturite patirties. Pateikiame 8 frazes, nuo kurių tikrai nevertėtų pradėti pažinties, jei norite užmegzti ilgalaikius santykius.

1. „Tu karšta“. Patikėkite, nereikėtų pažinties pradėti tokia fraze. Na, galbūt ji pati žino, kad yra labai seksuali, bet gal galima surasti kitą, ne tokį vulgarų žodį.

2. „Ko tu ieškai gyvenime?“ Kokio vyro ieškote? Kokio darbo? Apskritai apie kokį gyvenimą svajojate? Būkite konkretesni! Galbūt to galite paklausti trečiame, ketvirtame, penktame laiške, bet ne pirmame.

3. Ką norėtum nuveikti? Toks klausimas rodo, kad jūs visai nededate pastangų, kad ji nueitų su jumis į pasimatymą. Galbūt verčiau pats pasiūlykite ką nors, kam ji tikrai negalėtų atsispirti.

4. „Turiu merginą, tad norėčiau tiesiog draugiškai pabendrauti“. Jei turite antrąją pusę, kodėl registruojatės pažinčių svetainėje? Daugelis moterų internetinėse pažinčių svetainėse ieško rimto partnerio, tad negaiškite laiko!

5. „Paskambink man“. Na, jei moteris yra senamadiškų pažiūrų, ji tikrai jums neskambins, nes vyras juk pirmas turėtų skambinti moteriai. Be to, jei vyras parašo tik tiek pirmajame laiške, moteris nujaučia, kad tai jis parašė ir dar šimtui moterų, todėl greičiausiai nekreips dėmesio į tokį laišką. Atminkite, kad dailiosios lyties atstovėms patinka būti išskirtinėms, tad jau pirmame laiške parodykite, kad norite susipažinti būtent su ja ir dėl to stengiatės.

6. „Tau labai pasiseks, jei nueisi į pasimatymą su manimi“. O gal jums pasisekė, kad ji eisi su jumis į pasimatymą? Vyras, kuris tai rašo, tikriausiai yra tikras narcizas. Ar tikrai manote, kad kuri nors moteris norėtų su tokiu eiti į pasimatymą?

7. „Ką veiksi šį savaitgalį?“ Jei jau ieškote, su kuo smagiai praleistumėte vakarą, kodėl neklausiate konkrečiai, pavyzdžiui, ką veiksi šį penktadienį arba ką veiksi šį šeštadienį. Jei nesate konkretus, gali susidaryti įspūdis, kad pats nežinote, ko norite.

8. „Labas“. Ar daugiau neturite ką pasakyti? Galbūt nieko konkretesnio negalite pasakyti todėl, kad tą patį laišką ketinate siųsti šimtams merginų? Jei parašėte tik „labas“, daugelis vertų dėmesio moterų tikrai supras jūsų kėslus.