Instrukcija vyrams

Tai, ko nori moterys, neva yra didžiulė paslaptis. Apie tai yra prirašyta daug knygų – žinoma, daugiausiai jas parašė ir skaito pačios moterys – tačiau iš tikrųjų tai jokia ne paslaptis. Moterys nori būti siekiamos. Jos nori, kad su jomis būtų elgiamasi sąžiningai. Jos nori romantikos. Jūs tai žinote, nes mes tai Jums sakome kiekvienai progai pasitaikius, tik Jūs dažniausiai mūsų negirdite… Pasistenkite tai suvokti dabar:

Jei jau paklausėte mūsų telefono numerio ar elektroninio pašto adreso, būkite vyras ir pasinaudokite juo.

Vienintelis tinkamas atsakymas į mūsų siūlymą pasidalinti vakarienės sąskaitą, yra NE. Tačiau būkite budrus, jei per ketvirtą vakarienę mes to nebesiūlome.

Visada palikite sąskaitą už vakarienę ant stalo.

Mes visada matome skirtumą tarp vyro, kuris nori permiegoti su mumis ir vyro, kuris nori mums patikti.

Pabrėžkite mums, kad Jūsų buvusi mergina/žmona buvo šauni moteris. Arba gera. Arba nuoširdi. Bet ką blogo apie ją pasakysite mums, taps aišku, kad tą patį galite pasakyti ir apie mus, jei mūsų santykiai nutrūks.

Tačiau niekada netvirtinkite, kokia nuostabi ji buvo palyginti su mumis.

Tai labai sena taisyklė, bet vyrai jos vis tiek niekada neįvaldo – klauskite dvigubai daugiau klausimų apie mus, nei mes apie Jus (ir prisiminkite tai, ką mes Jums sakome).

Pripažinkite, kad mumis reikia rūpintis net ir tada, kai mums nereikia jokio rūpesčio. Iškvieskite taksi, padėkite apsivilkti paltą, atidarykite duris. Būkite džentelmenas.

Išmokite paruošti mums gėrimą. Tuščias šaldytuvas yra OK, bet tuščias baras – tai gėda. Nėra nieko banalesnio, nei kvietimas užeiti į namus išgerti kavos, kurios tuose namuose net nėra.

Jūs vis dar privalote turėti prezervatyvą. Ir jei Jūs esate tas, kuris pyksta, nervuojasi ar reiškia pretenzijas, tokie jausmai nepasako apie Jus nieko gero.

Kai kabinate mus bare – nejaugi mes atrodome tokios, kurias galima išdulkinti to baro tualete? Tiesą sakant, mes norime tokiomis atrodyti…

Būkite nuoširdus. Mes esame pakankamai subrendusios savarankiškai priimti sprendimus, todėl suteikite mums kuo daugiau informacijos apie save. Būkite atviras ir tiesus. Būkite mandagus. Laikykitės duotojo žodžio. Sakykite „ačiū“.

Nebūkite pasipūtęs lovoje. Gal Jums ir atrodo, kad valdote visą pasaulį, tačiau, kaip paprastai – ne. Mes galime Jums sumeluoti, kad Jūs buvote „nuostabus“, tačiau vėliau su draugėmis tyčiosimės iš Jūsų.

Jei jau vėluosite, būkite žavingas.

Mes pastebime, kai Jūs bandote mus nugirdyti. Nupirkti mums vieną gėrimą yra gerai. Tačiau nuolat ir sparčiai pildyti mūsų stiklus, kelti banalius tostus ar vadinti mus „slabakėmis“ yra pigu ir nekūrybiška.

Žodžiai, kurių mes nenorime girdėti iš Jūsų lūpų: „Grybauskaitė“, „Kubilius“, „Sodra“, PVM, „mokesčiai“, „Valinskas“, „Seimas“, „pensininkai“, „nu kaip?“.

Pasirūpinkite mūsų automobiliais. Netgi jei Jūs nieko juose nenusimanote, visada gražu, kai kas nors pakeičia tepalus ar įpila skysčio stiklams valyti. Mums patinka, kai žinome, kad turime pagalbininką.

Tačiau labai neįsijauskite. Jei nutuokiate tik automobiliuose, yra negerai, tačiau dar blogiau, kai žadate, nepadarote, arba turite įrankius, kuriais nemokate naudotis.

Globėjiškumas nėra afrodiziakas. Netaisykite mūsų, jei mes sumaišome Mačiulį su Myžuliu ar „Metallica“ su „Franz Ferdinand“.

Kai iškyla klausimas, ar pirkti mums gėles, atsakymas visada yra TAIP.

Tačiau jei siunčiate mums gėles, siųskite jas mums į biurus, nes mes norime, kad mūsų bendradarbės tai pamatytų.

Nustebinkite mus. Gal rasite retą knygą, kurią parašė tas rašytojas, kuris mums patinka, o gal tai bus pakvietimas į vakarienę, pasibaigęs maloniu vizitu į observatoriją? Šiek tiek pasukite galvą.

Mes norime jaustis Jūsų nuosavybe.

Parašykite mums laišką ar žinutę ranka.

Padarykite ką nors, dėl ko mes galėtumėme pasigirti draugėms – kai su jomis einame gerti kavos ir girdime, kad Artiomas be jokios ypatingos progos atnešė Snieguolei į lovą pusryčius, o Zigmas praleido visą savaitgalį pas Kšysią klijuodamas tapetais jos „chruščiovkės“ butą, mes pavydime, pykstame ir grįžusios namo išsiliejame ant Jūsų. Tai nelogiška, bet kas iš to? Duokite mums ką nors tokio, ir mes būsime laimingesnės.

Išmokite saugoti mūsų paslaptis.

Ištrinkite mūsų pėdas.

Prieš pradėdamas pykti ant mūsų, pagalvokite keletą minučių, ar tai ne dėl to, kad Jūs tuoj apkaltinsite mus dalykais, kuriuos patys ir sušikote?

Ne visos moterys nori ištekėti. Taip, tokių yra, ir jų daug, tačiau neįsivaizduokite, kad tik Jūs išgelbėsite šitą planetą.

Nufotografuokite mus – tai erzina taip stipriai, kaip ir džiugina.

Ta mūsų kūno dalis, į kurią reikėtų atkreipti dėmesį yra šiek tiek aukščiau, nei Jūs įsivaizduojate.

Kai pergyvenate dėl eilinės „Žalgirio“ nesėkmės per TV, kartais keletui sekundžių pasukite veidus į mus pažiūrėti, ar mes dar gyvos.

Išvežkite mus iš čia.

Sakykite mums, kad mes atrodome gražios. Bet ne tada, kai mes atrodome iš tikrųjų gražiai, bet tada, kai mes įsitikinusios, kad neatrodome gražiai. Rytais, pavargusios kelionėje ir t.t.

Tik mes galime burnoti ant savo mamų. Jei esate priverstas su jomis susitikti, būkite su jomis malonūs ir tik vėliau pasakykite mums, kad mes visai į jas nepanašios.

Su Valentinu! Taip, Jūs ir vėl susimovėte… Vasario 14-oji… Jūs žinote, kad turite dovanoti mums žiedus su deimantu, prašmatnią vakarienę ar odę, parašytą ant rožės lapelio – tačiau šis Jūsų apsimestinis meilės demonstravimas visada yra nustelbiamas to paprasto suvokimo, kad tądien Jūs TURITE tai daryti. Jūsų iškepti širdies formos blyneliai nieko nereiškia, nes juos kepa bene kiekvienas vyras visoje Lietuvoje (tarkime, kad taip ir yra…), t.y. daro visiškai tą patį. Tačiau… jei tą dieną nieko nedarote, esate beširdis ir žiaurus. Tiesa, yra išeitis: romantiška vakarienė naktį prieš vasario 14-ąją. O Valentino dienos vakare galite sau sėdėti su savo žmona plekšnodami vienas kitam per nugaras.

Kreipkite į mus dėmesį.

Rinkitės protingai – nekreipkite dėmesio į moteris, kurios verčia mus pasijusti nepatogiai.

Kai matote gražios moters nuotrauką, visada yra sveikintina pareikšti, kad tas atvaizdas primena mus.

Visada mus ginkite – prieš savo draugus, kolegas, artimuosius. Mes esame Jūsų pusėje, būkite ir Jūs mūsų pusėje.

Paglostykite mūsų plaukus, kai mes žiūrime per TV mėgiamą laidą.

Mes turime tą tašką, ir nėra sunku jį rasti.

Comments are closed.