Grožį tau žada žvaigždės

Kad būtum žavi, kartais tereikia keleto štrichų. Kokių būtent? Į šį klausimą gali atsakyti patyręs grožio specialistas arba… astrologas! Šį kartą pasidomėkime, kokias grožio priemones ir procedūras tau siūlo žvaigždės?

Avinas

Kadangi su Avino ženklu siejama kūno dalis – galva, svarbiausia kosmetikos priemonė – geras veido kremas. Jei nori visada atrodyti žvali ir kupina energijos, turi pasirūpinti nepriekaištinga veido oda. Skaisti ir švelni it aksomas oda geriausiai pabrėš tavo veiklią ir vietoje nenustygstančią asmenybę.

Beje, Ugnies stichijos valdomo Avino žavesiui daug reikšmės turi ir įdegis. Visai nesvarbu, natūralus ar dirbtinis.

Jautis

Svarbiausia kosmetikos priemonė – kvapnus kūno pienelis. Jei gimei po Jaučio ženklu, tikėtina, kad esi estetė ir gurmanė, o viena labiausiai tau imponuojančių savybių – nesvarbu, maisto, ar kosmetikos – kvapas. Taigi prabangiu aromatu dvelkiantis kūno pienelis – pats tas, ko tau nuolat prisireikia.

Ir nepamiršk, jog tada, kai norėsi pasijusti išties ypatinga, tau į pagalbą turėtų atskubėti tamsūs akiniai. Net ir žiemą, jei bent truputėlį šmėžuoja saulės spinduliai. Kadangi esi labai žemiška ir tvirtai stovi ant kojų, akiniai nuo saulės tau suteiks lašelį šarmo ir paslapties.

Dvyniai

Tave vilioja visa kas blizga, taigi ir blizgi dekoratyvinė kosmetika – ne išimtis. Kadangi mėgsti įvairovę, esi linksma ir nepastovi, tau ši maža silpnybė labai tinka – blizgesys lūpoms, kūno losjonas su šviesą atspindinčiomis dalelėmis.

Rinkdamasi įvaizdį neprašausi pro šalį atsigręžusi į retro. Kai aplinkui visi vaikosi paskutinių mados naujienų, stilingumu išsiskirti padės tai, kas primiršta ir sena – retro stiliaus šukuosena ir aksesuarai.

Vėžys

Vandens procedūras dievinančiam Vėžiui atgauti jėgas ir streso pradangintą žavesį padės aromatiniai vonios priedai. Namisėdoms Vėžiams retai kada prireikia įspūdingų dekoratyvinės kosmetikos priemonių, mat jie nelabai mėgsta triukšmingus pobūvius ir margą minią. Todėl daugiausiai gerų emocijų jiems suteiks šilta vonia jaukiuose namuose. Nepamainomas jos priedas – aromatinis aliejus ar druska, geriausia – dvelkiantys namų jaukumu: cinamonu, vanile, vyšniomis, obuoliais.

Renkantis aksesuarus vertėtų atkreipti dėmesį į kaklo papuošalus ir karolius – tai taip moteriška, elegantiška ir subtilu. Jie idealiai pabrėš tavo kiek uždaroką, bet tuo pačiu draugišką ir mielą būdą.

Liūtas

Išdidus Liūtas turi atrodyti karališkai. O tam visų pirma reikia turėti idealiai lygią, išpuoselėtą odą. Gali pirkti pigesnį lūpdažį, šešėlius, tušą, tačiau taupyti makiažo pagrindo ir pudros sąskaita nevalia! Nemėgsti išduoti savo emocijų, džiaugiesi, jei lieki nepermatoma it Sfinksas. Taigi teks pasirūpinti, kad tavo vidinę stiprybę pabrėžtų tobulai lygus veidas.

Esi valdinga ir reikli. Ir to visai nereikia gėdytis. Paprašyk savo mylimojo įtrinti tavo kūną kvapniu masažo aliejui, ir jis džiaugsis puikia proga tau patarnauti, o tu pajusi, kaip kūną užlieja palaimos banga.

Mergelė

Mergelei vonioje privalu turėti pačių įvairiausių priemonių plaukams, nes jų švelnumas ir purumas kaip niekas kitas suteiks moteriško žavesio, trapumo ir taurumo. Kartą per savaitę palepink savo plaukus maitinamąja kauke, kaskart ištrinkusi galvą įtrink plaukus žvilgesio ir purumo suteikiančiu balzamu.

O kuklus talismaną primenantis pakabukas ant kaklo suteiks tau išskirtinumo bei padės sukurti žavesio ir paslapties aureolę.

Svarstyklės

Puošeivos Svarstyklės mėgsta ryškias spalvas, netikėtus jų derinius, pačius įvairiausius aksesuarus. Todėl tikros tatuiruotės ar jas imituojantys lipdukai, piešinėliai, žvilgantys prilipdomi kristaliukai – kaip tik tos priemonės, kurios padės geriausiai atsiskleisti nepriekaištingam Svarstyklių skoniui ir lakiai fantazijai.

Be to, jų įvaizdį idealiai papildys džinsiniai rūbai, kaubojiški aksesuarai. Nors ir netikėta, bet toks pasirinkimas tikrai nuramins nuolat dvejojančias Svarstykles, suteiks stabilumo ir pasitikėjimo savimi. O to Svarstyklėms dažniausiai ir pritrūksta kai norisi pasijusti gundančia vilioke.

Skorpionas

Sodrios spalvos lūpų dažai – būtiniausias daiktas Skorpiono ženklo moters kosmetinėje. Skorpionai paprastai nėra labai kalbūs, o jei prabyla, žodžiai būna kupini išminties. Todėl ryškūs, solidūs lūpų dažai, drėkinantys ir maitinantys jautrią lūpų odą, gali tapti pagrindiniu tavo koziriu, leisiančiu visiems atkreipti dėmesį į tai, ką tu sakai.

Kalbant apie įvaizdį, Skorpionui kaip niekam kitam tinka klasika. Rožių aromatu dvelkiantys kvepalai ir klasikinė juoda suknelė be jokių įmantrybių pavers tave tiesiog lemtinga moterimi.

Šaulys

Svarbiausia kosmetikos priemonė – gaivaus, bet ne saldaus aromato kvepalai. Kalnų upelio tyruma dvelkiantis kvapas įkvėps naujiems darbams ir žygiams, dovanos žvalumą, entuziazmą, gyvenimo džiaugsmą ir puikią nuotaiką.

Judrūs ir nuolat kuo nors susidomėję Šauliai nelinkę persistengti įvaizdžio eksperimentais. Ir vis dėlto kartais ir jiems prireikia netikėtumų. Bent viena blizgi detalė (pradedant lūpų dažais ir baigiant auskariukais su Svarovskio kristalais) leis tau sėkmingai atkreipti dėmesį į save.

Ožiaragis

Akių apvadai ir blakstienų tušas – ta universali kosmetikos priemonė, kurią savo kosmetinėje turi net ir makiažu nepiktnaudžiaujantys Ožiaragiai. Subtiliai paryškintos akys padės išlaikyti harmoniją tarp vidinio pasaulio ir išorės. Tereikia paryškinti akis dailia apvadų linija bei pasirinkti tinkamą blakstienų tušą – ir akys taps pačiu dailiausiu veidrodžiu į nepakartojamas tavo sielos gelmes.

Pašėlusia valiūke taptum pasirinkusi eklektišką stilių. Nebijok derinti iš pirmo žvilgsnio nederančių spalvų, padailink savo aprangą moderniomis detalėmis ir aksesuarais – tapsi žavi ir nepakartojama, o tavo kerams bus neįmanoma atsispirti.

Vandenis

Svarbiausia kosmetikos priemonė Vandeniui – kūną stangrinantis pienelis ar kremas. Keletą kartų per savaitę po dušo ar vonios ištepk visą kūną stangrumo suteikiančia priemone, ir pasijusi vylinga gundytoja net tada, kai nesi visiškai patenkinta savo kūno formomis.

Išpuoselėtos rankos ir dailus manikiūras suteiks tau nepakartojamo subtilaus žavesio.

Žuvys

Akys – sielos veidrodis. O Žuvų siela – tikras paslapčių lobynas. Tad ir tas veidrodis, t.y. akys, turėtų būti ypatingas. Norėdama atskleisti savo paslaptingą prigimtį, pasirūpink tau geriausiai tinkančios tekstūros akių šešėliais. Padūmavęs makiažas ir ilgos išraiškingos blakstienos suteiks tavo asmenybei nepakartojamo žavesio, kvies paklajoti po įspūdingo tavo vidinio pasaulio gelmes.

Viena jautriausių Žuvų ženklo žmonių vietų – pėdos. Todėl pėdų masažas ir idealus pedikiūras leis tau pasijusti meilės deive.