Gediminas Navaitis

Trumpa biografija

Dr. Gediminas Navaitis – žinomiausias Lietuvoje šeimos psichologijos, šeimos psichoterapijos, psichologinio konsultavimo specialistas, Lietuvos Psichoterapijos draugijos valdybos narys, Lietuvos Grupinės Psichoterapijos asociacijos elek-prezidentas, Rusijos Pedagogikos ir socialinių mokslų akademijos akademikas.

Gediminas Navaitis yra 24 knygų lietuvių ir užsienio kalbomis bei daugelio mokslo ir mokslo populiarinimo straipsnių autorius. Dr. Gediminas Navaitis – ne tik žinomiausias šeimos psichologijos tyrinėtojas. Jis sukaupęs ir didelę šeimų problemų sprendimo, šeimų konsultavimo patirtį.

Gediminas Navaitis ir Darni Pora

Dr. psichologas Gediminas Navaitis porų tarpusavio santykių analizei skyrė didžiąją savo gyvenimo dalį. Tirdamas sėkmingai ir nesėkmingai susituokusias poras, jis nustatė pagrindines darnių santykių prielaidas.

Išanalizavęs atliktų tyrimų rezultatus dr. Gediminas Navaitis išskyrė pagrindinius faktorius, lemiančius poros santykių sėkmę. Jais remdamasis Gediminas Navaitis sukūrė sistemą, padedančia nustatyti vyro ir moters suderinamumą. Ši sistema buvo tobulinama 16 metų. Pažinčių svetainės DarniPora pagrindą sudaro galutinė ir daug kartų sėkmingai išbandyta praktikoje šios sistemos versija.

Kam reikalingas pažinčių portalas DarniPora.lt?

Pažinčių portalas DarniPora pradininkas Dr. psichologas Gediminas Navaitis porų tarpusavio santykių analizei skyrė didžiąją savo gyvenimo dalį. Tirdamas sėkmingai ir nesėkmingai susituokusias poras, jis nustatė pagrindines darnių santykių prielaidas, kuriomis remdamasis ir buvo išplėtotas novatoriškas internetinių pažinčių portalas DarniPora.lt.

Neužtenka, jog du žmonės trauktų vienas kitą. Dauguma santuokų prasideda nuo puikios tarpusavio traukos. Tačiau pažinčių tarnybų statistika teigia, kad iš šimto susituokusių porų daugiau nei pusė išsiskiria. Kodėl? Darnūs santykiai – tai ne vien fizinis potraukis. Svarbu, kad sutaptų poros charakteriai, vertybės, požiūris į įvairius dalykus, pavyzdžiui, vaikus ar vyro ir moters vaidmenis šeimoje.

Iš teorijos į praktiką

Išanalizavęs atliktų tyrimų rezultatus dr. G. Navaitis išskyrė pagrindinius faktorius, lemiančius poros santykių sėkmę. Jais remdamasis G. Navaitis sukūrė sistemą, padedančia nustatyti vyro ir moters suderinamumą. Ši sistema buvo tobulinama 16 metų. Internetinė pažinčių tarnybos DarniPora pagrindą sudaro daug kartų sėkmingai išbandyta praktinė šios sistemos versija.

Internetinė pažinčių tarnyba Darni Pora ir jos veikimo principas

Svetainė “Darni pora” veikia panašiai kaip įprasta pažinčių tarnyba. Čia registruodamiesi turėsite papasakoti apie save, nurodyti reikalavimus potencialiems partneriams, tačiau ne tik tai. Registruodamiesi taip pat atliksite specialistų parengtas užduotis ir testus. Jie apims įvairias sritis: Jūsų charakterį, vertybes, nuomonę, bendravimo įgūdžius ir kt. Remiantis šia informacija ir naudojant mokslinius metodus internetinė pažinčių portalas DarniPora patikrins tūkstančius narių anketų ir nurodys, su kuriais nariais Jūsų ilgalaikiai sėkmingi santykiai labiausiai tikėtini.

Darnios poros pranašumai prieš kitas pažinčių svetaines

Įprastos pažinčių svetainės leidžia ieškoti parnerio tik pagal demografinius požymius (amžius, ūgis, išsilavinimas ir pan.) O mūsų pažinčių svetainė suras Jums sielos draugą, su kuriuo būsite suderinami svarbiausiose gyvenimo srityse.

Argi dabar ne tinkamiausias laikas rasti žmogų, kuris Jus vertins, lepins ir mylės už tai, kas Jūs iš tiesų esate? Užsiregistruokite ir pažinčių portale DarniPora Jums padės.