Garderobas po 40-ies

Kviečiame šį straipsnį paskaityti visas damas, kurioms 40 metų ir daugiau! Mielosios damos, visas dėmesys – Jums ir Jūsų grožiui.

Šiandien kreipiamės į Jus – solidžias ir brandžias damas, kurios kiekvieną dieną eina į darbą, augina vaikus, o gal jau anūkus, turi daug pomėgių ir aktyviai leidžia laisvalaikį. Dažnai būna atvejų, kai per nuolatinį skubėjimą, nerandate laiko sau ir savo drabužiams. Teisybę sakome?

Skubame Jums pristatyti pagrindines mados tendencijas, į kurias turėtų atsižvelgti kiekviena moteris, sulaukusi 40-ies.

Moderni klasika

Perkopusi 40-metį, moteris turėtų orientuotis į klasiką. Klasikiniai kostiumėliai, papuošti dailia sage, karoliais ar diržu visada atrodys puikiai. Jei esate barokinio stiliaus dama, rinkitės šiek tiek laisvesnius drabužius, kūną aptempiantys drabužėliai gali priversti Jus jaustis nepatogiai ir juos dėvėdama negalėsite atsipalaiduoti. Nepamirškite, kad greta klasikos galite rinktis ir modernią klasiką – kostiumėlį su prabangia, kailiu dekoruota liemene arba odiniu sijonėliu. Tiesa, derėtų rinktis sijonėlio ilgį iki kelių arba žemiau jų.

Dėmesys spalvai

Jei jauna mergaitė gali rinktis bet kokią vaivorykštės spalvą savo garderobui, tai solidi moteris turėtų gerai apgalvoti, ar jai tinka itin ryškios ir iššaukiančios spalvos. Geriausias variantas brandaus amžiaus moteriai – kuo daugiau šviesių spalvų, šiemet drąsiai galima rinktis itin madingą smėlio spalvą, taip pat ir raudonojo vyno atspalvius, kurie ypač pabrėžia moters išskirtinumą ir unikalumą.

Tinkami modeliai

40-ies metų sulaukusiai moteriai puikiai tinka plačiai krintančios kelnės, paaukštintu liemeniu. Jas derinkite su aukštakulniais bateliais, kurie vizualiai pailgins Jūsų kojas ir padarys jas lieknesnes. Dėl batų pakulnės, tinkamiausia – 5 centimetrų ir su suapvalintomis nosytėmis.

Aksesuarai būtini

O ar žinote, kas geriausiai pabrėžia merginos ir moters išskirtinumą? Aksesuarai! Didelė talpi rankinė, kurios spalva priderinta prie batelių, platus šalis, apgobiantis pečius, ilgi karoliai, masyvi apyrankė, didžiulis žiedas su akmeniu.

Puoškitės, mylėkite save ir nepamirškite, kad gyvenimas po 40-ies tik prasideda!