Fatališka moteris

Kiekviena moteris nori, kad vyras ją mylėtų. Ar įmanoma išsaugoti savo žavesį jam, kai kasdien patiri tiek streso? Jokių problemų. Mes turime kelis tikrai gerus patarimus, kaip tą padaryti, nepaisant alinančios kasdienybės.

Praleidusi sunkią, įtemptą ir nervingą darbo dieną ar dvylika valandų kariavusi su mylimomis, bet kartais nepakenčiamomis atžalomis moteris vakare anaiptol nesijaučia simpatiška ir jaudinanti.

Apskritai mes, moterys, žinome šimtus priežasčių, kodėl šiuo metu nesijaučiame žavingos. Dažniausiai to, kas slegia mus pačias, vyrai paprastai visai nepastebi. Užtat mūsų nepasitenkinimą savimi jie mato puikiai – ir jaučiasi nelaimingi.

Pažvelkime atidžiau į kelias savo žavesiu garsėjusias istorines moteris. Ar Kleopatra buvo gražuolė? Pagal viską, ką mes žinome iš istorinių šaltinių, veikiau ne. Užtat ji buvo protinga, stiprios valios ir labai jausminga. Jai pavyko pavergti dviejų galingiausių to meto vyrų – Julijaus Cezario ir Marko Antonijaus – širdis. Arba paimkime kitą pavyzdį – garsiąją madam Pompadour, galingąją ir įtakingąją prancūzų karaliaus Liudviko XV meilužę. Toji dama anaiptol nebuvo neišvaizdi, bet savo amžininkus traukė daugiau išmintimi, rafinuotumu ir sąmoju. Abi tokios skirtingos moterys turėjo vieną bendrą bruožą – jos žinojo kelias mažas gudrybes ir triukus, kuriais pavergdavo vyrus, nes yra dalykų, kuriems vyrai nesugeba atsispirti.

Pateikiame dešimt tikrai vertingų patarimų, kaip tapti fatališka moterimi.

1. Būkite kartu seksuali ir protinga

Vyrus tiesiog žavi, kai jų žmona su gundančiais naktiniais marškinėliais sėdi prie virtuvės stalo, su malonumu pusryčiauja ir tuo pačiu dar gali kalbėtis apie naujausius politinius, ekonominius ir kultūrinius įvykius. Taigi, rūpinkitės savimi ir savo intelektu, gyvai domėkitės tuo, kas vyksta. Tai bus naudinga jums abiem.

2. Mėgaukitės gyvenimu ir viskuo, kas jame gražu!

Dėl savo dietos neskabykite kelių salotų lapelių, kai partneris pakviečia jus puikiai vakarienei. Vyrams labai erotiškos atrodo tos moterys, kurios sugeba ne tik įvertinti gerą maistą, bet po paskutinio deserto kąsnelio dar aplaižo šaukštelį. Nenuostabu, juk valgymas ir mėgavimasis labai susiję su jausmingumu, ir tas, kas sugeba mėgautis geru maistu, tas turės erotikos jausmą.

3. Negadinkite jam malonumo!

Jis mėgsta futbolą ar ledo ritulį? Tada suteikite jam malonumą ir nors retkarčiais pažiūrėkite rungtynes kartu su juo. Jeigu jūs dar nors kiek susigaudysite ir galėsite kartu su juo piktintis neteisingu teisėjo sprendimu arba per lemiamą jo komandos įvartį pulsite jam ant kaklo, jis gulės jums po kojų. Ir kai jo draugai skųsis, kad žmonos neturi jokio supratimo apie jų mėgstamą sportą, jūsų parneris, išdidžiai atstatęs krūtinę, galės pasakoti apie savo nuostabią žmoną, kuri skiriasi nuo kitų ir puikiai jį supranta.

4. Kurkite romantiškas akimirkas!

Net jei jūs jau daug metų esate kartu, nepamirškite pagražinti kasdienybės mažais, romantiškais dalykėliais. Kartkartėmis nusiųskite jam žinutę su prisipažinimais, kad jūs jį mylite. Arba jeigu ryte jam reikia pirmam eiti į vonią, nupieškite iš vakaro lūpų dažais širdutę ant veidrodžio. Gimtadieniui galite dovanoti naują elektrinį grąžtą, bet pridėkite šalia porą gėlių ir dailią atvirutę. Vyrai taip pat mėgsta mielas, romantiškas staigmenas.

5. Neapsileiskite!

Tarp savo keturių sienų, aišku, ir nepasidažiusi bei apsirengusi patogiais skarmalais jūs galite jaustis laisvai. Bet nevaikščiokite taip ištisas dienas. Jei nuolat būsite nesišukavusi ir apsileidusi, pradėsite pati sau nebepatikti! Todėl suimkite save į rankas ir pasigražinkite dėl jo ir dėl savęs.

6. Domėkitės tuo, ką jis galvoja, sako ir jaučia!

Klausykitės savo partnerio net tada, kai jis kalba „tik“ apie mašinas ir motociklus. Nuoširdžiai domėkitės tuo, ką jis nori pasakyti. Juk pagaliau jis yra tas vyras, su kuriuo ketinate praleisti visą savo gyvenimą. Be pokalbių nieko neišeis. Aišku, gali pasitaikyti, kad jis žavisi kažkuo, kas jums nepatinka. Bet galbūt jis taip pat toleruoja jūsų pomėgius, kurie jam nerūpi.

7. Kartkartėmis palepinkite jį!

Nustebinkite jį savo pagaminta vakariene, pažadinkite jį sekmadienio rytą bučiniu ar pamasažuokite po sunkios darbo dienos pečius. Tokie dalykai verčia jį pasijusti laimingu, ir jis nebegalės jums atsispirti.

8. Išmokite pripažinti ir mylėti save tokią, kokia esate!

Jus nervina kiek per platūs jūsų klubai, ir jūs pykstate pati ant savęs, kad nesuprantate juokų? Na ir kas, nėra jokios priežasties nemėgti savęs. Ar kas iš mūsų yra tobulas? Jūsų mylimasis tikrai ne. Bet jeigu jūs nuolat ieškosite savo trūkumų, tai tikrai atkreipsite jo dėmesį į savo silpnąsias vietas ir klaidas. Kaip gali nuolat nepatenkintas savimi žmogus tikėtis, kad partneris matys jį kitokį? Dar blogiau: kada nors ir kantriausiam vyrui nusibos meiliai prieštarauti jūsų savikritiškiems skundams.

9. Nebūkite perdėtai drovi!

Palikite kartais per meilės žaidimus neužgesintą šviesą ar uždekite porą žvakių. Išsimaudykite kartu su juo vonioje arba pavaikščiokite ramiai pusnuogė aplink jį. Jis tikrai negalės atsispirti jūsų natūraliam ir nevaržomam seksualumui.

10. Būkite savarankiška, bet suteikite jam jausmą, kad jis reikalingas

Šiais laikais vyrai vertina moteris, kurios sugeba savarankiškai galvoti ir veikti. Bet vis dėlto nori jaustis reikalingi savo partnerei. Taigi, nors jums nebūtų jokios problemos vienai pajungti vaizdo grotuvą, kurį įsigijote — suteikite progą jam tai padaryti. Būkite savo darbo, namų ir šeimos vadybininkė, bet leiskite jam įnešti savo įnašą ir pasijusti svarbiam. Prašykite kartkartėmis jo pagalbos ir sakykite jam, kad be jo niekaip nebūtumėte susitvarkiusi. Būtent šis savarankiškumo ir globos poreikio mišinys juos labiausiai jaudina.