Didžiausios vyrų klaidos santykiuose (I dalis)

Susipažinę su simpatiška moterimi net ir protingiausi vyrai kartais pasielgia labai kvailai. Pavyzdžiui, jie stengiasi tapti moters draugu. Pateikiame 10 kvailiausių vyrų poelgių, kuriuos jie daro mėgindami sužavėti moterį.

1. Jie bando tapti jos draugu. Dauguma vyrų, ypač vienišų, bijo būti atstumti. Todėl vyrai tapdami moters „draugu“ tikis, kad ji pamatys, koks jis nuostabus vyras ir jį pamils. Tačiau moterys puikiai žino šį vyrų žaidimą ir vengia tokių vyrų kaip maro. Moterys žino, kad tokie vyrai taip elgiasi todėl, kad savimi nepasitiki, o savimi nepasitikintys vyrai moterims nepatinka. Be to, vyrai gali būti suklaidinti moters elgesio. Daugelis moterų su tokiais vyrais elgsis kaip su tikrais draugais, gal net nueis į kiną ar padovanos dovaną gimtadienio proga. Tačiau tokie vyrai labai retai tampa daugiau nei draugu.

2. Jie stengiasi būti mieli, geri berniukai. Mes įpratę romantiškuose filmuose matyti, kad geri vyrai galiausiai laimi merginos širdį. Tačiau realiame gyvenime viskas būna šiek tiek kitaip. Gyvenime taip pat pasitaiko vyrų, kurie ilgai siekia moters širdies, stengiasi būti draugiški ir mieli, ir tokiu būdu tikisi, kad kada nors jų santykiai taps daug intymesni.

Tokie vyrai tikisi, kad moteris pamatys, kokie jie silpni ir jų pasigailės. Tačiau vyrai turi suprasti, kad moterys svajoja apie tokį gyvenimo draugą, šalia kurio jausis saugios. Už „mielo“ vaikino jokia moteris negalės jaustis kaip už mūro sienos. Galbūt dėl šios priežasties daugumą moterų traukia blogiukai.

3. Jie nenori mokytis, kaip yra žaidžiamas „flirto“ žaidimas. Patikėkite, kiekvienas pirmas, antras ar trečias pasimatymas yra žaidimas, kuris turi tam tikras savas taisykles, kurios apima žaidimo laiką, vietą, žaidėjus. Toks žaidimas netgi turi trenerius (kad ir šis straipsnis) ir teisėjus (juk draugai ar šeimos nariai yra patys didžiausi teisėjai!) Juk nežaistumėte biliardo ar boulingo, jei nežinotumėte taisyklių, nes nebūtų smagu.

Problema ta, kad pasimatymų taisyklės ne visada yra akivaizdžios ir intuityviai nuspėjamos. Pasimatymo taisykles reikia žinoti tam, kad žinotumėte, kada ką reikia pasakyti ir kaip elgtis. Žmogus yra sudėtinga emocinė būtybė, o poravimosi ritualas yra ne ką mažiau sudėtingas. Jei norite, kad jis būtų sėkmingas, turite žinoti, kaip jis atliekamas. Jei norite tapti tuo, kuris gali sužavėti bet kurią moterį, turite mokytis šio „meno“.

4. Jie nekreipia dėmesio į moterų siunčiamus ženklus. Kvaili vyrai nesupranta, kad moterys visada rodo ženklus. Moterys labai įvairiais būdais parodo, ar vyras jai patinka, ar ne. Bėda ta, kad vyrai sugeba atpažinti tik akivaizdžius ženklus, o kitų, daug subtilesnių moters siunčiamų ženklų nė nepastebi. Nepamirškite, kad moterys kiekvieną akimirką parodo, ar jai jūs patinkate, ir išmokite atpažinti moters siunčiamus signalus!

5. Jie per ilgai laukia prieš prašydami pagalbos. Jei nuo pat pažinties pradžios darėte tipiškas viliojimo klaidas, net jei staiga pradėtumėte elgtis teisingai, sužavėti merginą bus labai sunku ar net neįmanoma. Tad labai svarbu, kad dar prieš užmegzdami pažintį pasimokytumėte, kaip reikia sužavėti moterį.