Dalykai, kurių moterys niekada nedarytų, jei būtų vyrų valia

Jos visos tokios skirtingos, tačiau kartu ir panašios. Jos mėgsta verkti žiūrėdamos romantiškus filmus, dėvėti „močiutės“ apatinius ir visus namus apstatyti kvepiančiomis žvakėmis – jei vyrai galėtų rinktis, šių dalykų moterys niekada nedarytų. Deja, rinktis jie gali ne visada.

Jei būtų vyrų valia, moterys niekada:

1. Nedėvėtų „močiutės“ dešimties metų senumo apatinių ar naktinių marškinių. Kad ir kiek laiko jūs drauge, jis norėtų šalia savęs matyti moterį, o ne seną, nepatrauklią moteriškę. Patikėkite, vyro valia geriau miegotumėte nuoga nei su dviem dideliais susiūtais medžiagos gabalais, kuriuos jūs vadinate naktiniais.

2. Nedėvėtų nemadingų džinsų. Jei būtų jų valia, jūs nešiotumėte sijonus ir sukneles. Na, blogiausiu atveju jaunatviškus, prigludus džinsus. Kam slėpti savo moteriškumą?

3. Nerengtų savo šuniukų. Pirkti drabužėlius šuneliui, jį maudyti specialiais šampūnais ir vesti į kirpyklą – juk tai taip kvaila.

4. Neverstų vilkėti megztinių su elniais ir kitais vaikiškais piešinėliais. Minkšti megztiniai su vaikiškais paveikslėliais jai atrodo tokie mieli, kad ji vis dovanoja juos per Kalėdas. Nejaugi ji nepastebi, kad jūs jau suaugęs berniukas?

5. Nepriaugtų svorio. Žinoma, nieko baisaus, jei yra keli papildomi kilogramai ant jūsų pilvuko. Tačiau jei jis rizikuoja savo gyvybe miegodamas su jumis vienoje lovoje, nes netyčia galite jį mirtinai prispausti, tuomet pats laikas kažką keisti. Ir čia negalioja taisyklė, kad gero žmogaus turi būti daug, pirmiausia turėtumėte būti sveika.

6. Neverktų žiūrėdamos romantinius filmus. Vyrams dažnai iškyla klausimas – negi jos nežino, kad tai tik filmas, kurio scenarijų parašė scenaristas ir pagal jį vaidina aktoriai. Jei viskas netikra, tai ko čia verkti? Be to, vyrams nepatinka moters ašaros.

7. Nepirktų tiek daug batų. Vyrai niekada nesupras, kodėl prie kiekvienos naujos suknelės turi būti ir nauji batai. Jos batų tiek daug, kad jiems reiktų atskiros milžiniškos spintos. Nejaugi joms neužtenka vienų?

8. Nepristatytų ant kiekvieno stalo vazų su šiukšlėmis ir nevadintų to „sausų gėlių kompozicijomis“. Kam reikalingos tos rožinės staltiesės, užuolaidos su nėriniais ir žvakės ant kiekvieno kampo? Jos tai vadina jaukumu, o vyrai – pinigų ir laiko švaistymu.