Bėgu iš pasimatymo!

Prieš šimtmetį ir seniau žmonės dažniausiai tuokdavosi vedini praktiškų paskatų, o meilė užėmė tikrai ne svarbiausią vietą. Visa laimė, kad šiandien yra kitaip ir moterys gali pasirinkti, su kuriuo vyru nori kurti ilgalaikius santykius. Tačiau ką daryti damai, jei ji vidury pirmo pasimatymo supranta, kad su šiuo vyru jai nepakeliui? Siūlome jums subtilaus pabėgimo iš pirmo pasimatymo strategiją.

Sukurkite motyvą. Dar prieš eidama į pasimatymą pamąstykite apie tai, ką pasakysite, jei norėsis kuo greičiau bėgti iš pasimatymo. Sugalvokite įtikinamą motyvą, kad paaiškėjus melui nereikėtų raudonuoti. Galbūt jums reikia pavedžioti šunį ar užsirašėte į kirpyklą. Jei nenorite žmogaus įskaudinti ir sužlugdyti jo savigarbos, stenkitės, kad tai būtų įtikinama.

Nesvarbu, koks nevykęs jūsų pasimatymas, iki pat pabaigos stenkitės išlaikyti geras manieras ir būti mandagi. Juk jūs esate dama! Atsisveikindama pasakykite, kad jums buvo malonu jį pažinti. Tačiau jei jis kvies jus į antrą pasimatymą, stenkitės sumažinti jo susidomėjimą jumis ir nežadėkite, kad būtinai susitiksite, jei tikrai žinote, kad to nebus.

Stenkitės užduoti jam tokius klausimus, kurie pabrėžtų, kad tarp jūsų nėra nieko bendro. Stenkitės akivaizdžiai parodyti, kad jūsų požiūris į gyvenimą yra visiškai skirtingas.

Atskleiskite jam savo trūkumus. Taip, mes visi turime trūkumų, taigi kodėl jų neparodžius žmogui, kuris tau nepatinka. Jei matote, kad jam labai nepatinka kažkuri jūsų savybė, stenkitės ją parodyti kuo akivaizdžiau. Pavyzdžiui, jei jis prisipažįsta, kad negali pakęsti rūkančių moterų, tuojau pat pasakykite, kad rūkote, ir atsiprašykite minutėlei, nes norite parūkyti.

Panaudokite savo kūno kalbą. Jūsų laikysena ir veido išraiška jam išduos kur kas daugiau nei galite įsivaizduoti. Pavyzdžiui, jei esate pasvirusi į priešingą pusę, atrodote abejinga, jei jam kalbant pakeliate antakius, panieką, jei žiovaujate – nuobodulį. Nevaržykite gestų, tačiau nepamirškite, kad jie atrodys kur kas įtikinami, jei bus nesuvaidinti.

Nereikėtų jo akivaizdoje rašyti trumpųjų žinučių ar kalbėti telefonu, nes tokiu savo elgesiu parodysite visišką nepagarbą savo pašnekovui. Net jei jis jums nepatinka, neturite teisės įžeisti kito žmogaus. Jei gestai ir užuominos nepadeda, būkite sąžininga ir atvira su juo, tik ne per daug atvira. Nesakykite, kad jis jums atrodo nevykėlis, negražus ar dar koks nors. Tiesiog pasakykite, kad nejaučiate jam traukos ir nieko negalite padaryti.