Aistė ir Audrius

„Jaučiuosi labai laimingas su ja. Aistė labai rūpestinga ir išskirtinė asmenybė. Su ja jaučiuosi savimi“, – džiaugsmo neslepia Audrius, jau seniai pamiršęs vienatvę ir savo gyvenimą sėkmingai kuriantis su moterimi, kurią jis vadina tiesiog tobula.

Vyras pasakoja, kad svetainėje DarniPora.lt užsiregistravo norėdamas išbandyti suderinamumo testą. Iš sistemos pasiūlytų labiausiai Audriui tinkančių moterų, Aistės nuotrauka pirmiausia patraukė jo dėmesį. „Negalėjau atsispirti jos grožiui. Manau, man labai pasisekė – tokios mielos ir rūpestingos merginos taip lengvai nerasi“, – sako Audrius.

Tuo tarpu Aistė užsiregistravo ieškodama išskirtinai rimtų santykių. „Aš pastebėjau, kad svetainėje DarniPora renkasi rimtesni žmonės nei kituose portaluose. Dėkoju DarniPora, kad padėjo man rasti gyvenimo meilę“, – šypsosi Aistė.

Gražią Audriaus ir Aistės draugystę vainikavo netikėtos piršlybos. Žinomas didžėjus pasipiršo savo darbo vietoje – naktiniame klube. Aistė nedvejodama savo mylimajam ištarė lemtingąjį “Taip”.

Pora jau kurį laiką kuria darnius ilgalaikius santykius ir jiems tai puikiai sekasi.