9 flirto klaidos, kurias daro moterys

Mokytis flirto meno niekada nėra per vėlu. Iškalbingi žvilgsniai, „netyčiniai“ prisilietimai, gražūs žodžiai – visa tai puikiai tinka, jei norite sužavėti simpatišką vyruką. Tačiau flirtuodamos moterys kartais daro ir klaidų. Pateikiame 9 flirto klaidas, kurias daro moterys.

1. Flirtuoja kartu su kitomis moterimis vienu metu. Neflirtuokite, jei šalia yra ir kitų merginų, kurios taip pat flirtuoja su šiuo vyru. Moterys mėgsta viena per kitą flirtuoti su vyrais. Kiekviena, žinoma, tikisi, kad jis parodys dėmesį jai. Tačiau jūs juk žinote, kaip vyrams sunku išsirinkti iš būrelio moterų, todėl neflirtuokite su juo, jei šalia yra ir kitų moterų.

2. Flirtuoja su tais vyrais, kurie joms nepatinka. Moterys dažniausiai labai lengvai bendrauja su tais vyrais, kurie joms nelabai patinka. Tačiau vengia flirtuoti su tais, kurie joms labai patinka. Argi tai ne paradoksalu? Dažniausiai vyrai neturi nė menkiausio supratimo apie tai ir nesupranta, kas vyksta.

3. Patarinėja jam, nors jis to neprašė. Kartais moterys vos susipažinusios su vyru pradeda joms patarinėti, taip jos stengiasi su suartėti. Tačiau jei vyras sulaukia iš moters patarimų, kurių jis nepageidauja, jam gali atrodyti, kad, jos manymu, jis nežino, ką daro, arba nemoka nieko padaryti gerai.

4. Stengiasi atrodyti nepasiekiamos. Kai kurios moterys atkreipia vyro dėmesį į save ir tada „tampa nepasiekiamos“. Stenkitės, kad tarp jūsų būtų grįžtamasis ryšys, kad tiek jūs, tiek jis rodytumėte vienas kitam dėmesį.

5. Ignoruoja vyrus. Moterys dažnai ignoruoja vyrus, kurie joms patinka, ir nekreipia į juos jokio dėmesio. Tai tarsi jų flirto požymis. Tačiau tikriausiai nė nereikia sakyti, kad šis būdas neveikia!

6. Nesiklauso jo. Dažniausiai moterys mėgsta kalbėti apie save ir taip bando sukurti glaudesnius emocinius ryšius. Tačiau jos retai įsiklauso į vyro žodžius, o tai labai svarbu, jei tikrai norite jį sužavėti.

7. Yra per daug atviros. Jei norite jį sužavėti, būkite labai subtili. Nesakykite tiesiai šviesiai, ko iš jo norite, nes nebebūsite jam įdomi. Verčiau ranka atmeskite atgal savo plaukus ir paklauskite, ar jis nenorėtų pas jus užsukti. Subtilus flirtas kur kas labiau patinka vyrams.

8. Kalba apie asmenines problemas. Daugelis moterų yra linkusios dalintis savo problemos su vyrais, vos su jais susipažįsta. Taip jos nori parodyti, kad jais pasitiki. Tačiau vyrams atrodo, kad jei jūs kalbate apie savo rūpesčius, jog dėmesio centre yra ne jis, o jūsų problemos. Taigi koks čia flirtas?

9. Kalba apie savo buvusįjį. Net jei jis jums taip patinka, kad jums atrodo, jog su juo galite kalbėti apie bet ką, nekalbėkite apie bet ką. Tai yra viena iš didžiausių flirto klaidų, kurias daro moterys.