9 būdai, kaip jūsų automobilis gali ją nustebinti

Ko gero, labiausiai vyrai dievina moteris ir automobilius. Pateikiame 9 būdus, kuriuos siūlo lifestyle.allwomenstalk.com, kaip ją gali nustebinti jūsų automobilis, o kartu ir, žinoma, jo vairuotojas.

1. Jis švarus. Mieli vyrai, jūsų automobilio markę ji pamirš po kelių minučių, tad nesistenkite tuo girtis. Tačiau ji tikrai įvertins, jei jis bus švarus lyg ką tik iš gamyklos. Purvinas automobilis rodo, kad jo šeimininkas yra netvarkingas.

2. Šildomos sėdynės. Nieko nėra blogiau, nei žiemą sėstis ant šaltos automobilio sėdynės, ypač kai dėvi trumpą juodą suknelę. Išgirdusi, kad jūsų automobilis su šildomomis sėdynėmis, ji ištars „vau“.

3. Gražūs ratai. Dauguma vyrų klysta manydami, kad dauguma moterų nepastebi mašinos ratų. Padangos ir ratlankiai yra labai svarbu!

4. Gera garso sistema. Moterims nepatinka, kai automobilyje muzika skamba taip garsiai, kad gali sprogto ausų būgneliai. Tačiau mėgautis muzika joms patinka, todėl jei automobilyje turėsite gerą muzikos grotuvą, tikrai ją sužavėsite.

5. Jis galingas. Vyras su galingu automobiliu – argi skamba neseksualiai?

6. Jis ekologiškas. Jei vairuojate elektromobilį, tikrai išsiskirsite iš minios ir ją sužavėsite.

7. Jei automobiliui kas nors nutinka, jūs iškart žinote, kas jam yra. Nieko nėra seksualiau nei vyras, kuris žino viską apie savo automobilį ir atpažįsta kiekvieną jo garsą. Patikėkite, ji grožėsis kiekvienu jūsų kūno raumenuku, kol jūs keisite tepalus.

8. Jei ant automobilio nėra lipdukų. Vienas kitas lipdukas ant stiklo – nieko baisaus. Tačiau jei ant automobilio jų daugybė, automobilis atrodo vaikiškas ir netvarkingas.

9. Jūs esate dėmesingas vairuotojas. Vyras, kuris vairuodamas keikiasi ir visus kitus išvadina įvairiausiais žodžiais, tikrai neatrodo patrauklus. Būkite toks dėmesingas kelyje, kaip vėliau būsite dėmesingas savo damai.