8 ženklai, kad mylite jį per stipriai

Jei esate iš tų moterų, kurios su savo vyru elgiasi kaip su visatos centru, tuomet jūsų mintys nuolatos sukasi tik apie jį vieną ir save vertinate pagal tai, ar jis jaučiasi laimingas. Net jei jo planai visada yra svarbesni už jūsų, o jo žodis – paskutinis, mylite jį beprotiškai. Ar tikrai galima mylėti per stipriai?

Kaip pastebi rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt, tokios moterys yra pasirengusios besąlygiškai mylėti kitą, tik ne save. Ji jaučiasi laiminga tik tada, kai laimingas yra jos gyvenimo draugas. Jos norai ir svajonės yra visiškai nesvarbios. Deja, tokios moterys retai supranta, kiek daug duoda ir kiek mažai gauna mainais. O juk harmoningi santykiai turi būti pagrįsti abipusiu supratimu ir meile.

Taigi įsitikinkite, kad jūs per stipriai nemylite savo antrosios pusės:

1. Nuolat galvojate, ką daryti, kad jis būtų laimingas. Įsivaizduokite, kad jis grįžta iš darbo paniuręs ir liūdnas. Guodžiasi jums, kaip jam šiandien nesisekė, ir lyg tarp kitko užsimena, kad jį paguostų didelė naminių cepelinų porcija. Jo noras – jums įsakymas, todėl puolate skusti bulvių, net jei turėjote kitų planų. Pavyzdžiui, turite būtinai iki rytojaus baigti projektą. Jei šioje situacijoje atpažįstate save, greičiausiai mylite savo vyrą per stipriai.

Moterys dažnai jaučiasi per daug atsakingos dėl savo vyro bėdų ir svyruojančių nuotaikų. Atminkite, kad net skaniausi patiekalai neišspręs jūsų vyro bėdų. Leisdamas jums verstis dėl jo per galvą ir visiškai atsisakyti savo poreikių jis jus tik išnaudoja. Taip, dėl mylimo žmogaus galima padaryti viską, bet tik ne tai, kas jus žemintų ar verstų visiškai atsisakyti savo interesų. Jei ir toliau elgsitės kaip gailestingoji vienuolė, rizikuojate, kad jūsų vyras ims į jus žiūrėti kaip į mamą, o ne mylimąją. O juk jam reikia mylimosios!

2. Labai rūpinatės juo ir visai nesirūpinate savimi. Pavyzdžiui, jei jūs dažnai perkate jam naujus drabužius, tačiau nepamenate, kada ką nors pirkote sau, susimąstykite. Puiku, jei rūpinatės mylimuoju, tačiau derėtų nepamiršti pasirūpinti ir savimi. Juk esate moteris! Jei nustosite savimi rūpintis, galiausiai tapsite tik jo šešėliu, kurio vieną dieną jis ims tiesiog nepastebėti.

3. Neinate susitikti su draugėmis tik todėl, kad daugiau laiko praleistumėte su juo. Blogiausia, ką moteris gali padaryti, tai nustoti bendrauti su draugėmis tik todėl, kad bijo, jog jos vyras nė vieno vakaro negali praleisti vienas, neapgaubtas jos rūpesčiu, arba dėl to, kad jos vyrui tai tiesiog nepatinka. Jei susitinkate su draugėmis tik tada, kai jūsų vyro nėra namuose, ir kalbėdamos su drauge padedate telefono ragelį, jei jis įeina į kambarį, žinokite, kad tikrai per stipriai jį mylite. Paprastai moterims yra svarbu turėti draugių. Juk tik jos gali suprasti ir paguosti, jei jūsų santykiai nesiklosto puikiai.

4. Jūsų tikslai nėra tokie svarbūs kaip jo. Negalima atsisakyti lipti karjeros laiptais, galimybės mokytis ar vykti į jus dominantį seminarą tik todėl, kad jūsų antrajai pusei tai gali nepatikti. Galbūt atsisakote savo gyvenimo tikslų dėl to, kad, jūsų nuomone, jo gyvenimo tikslai yra svarbesni? Bet juk taip nėra. Harmoningoje poroje partneriai turi skatinti vienas kitą siekti savo svajonių. Be abejo, kai ko dėl mylimo žmogaus gali tekti atsisakyti, tačiau tikrai ne viso gyvenimo. Galų gale pagalvokite, ar neturėdama jokių asmeninių tikslų vis dar jam būsite įdomi.

5. Pernelyg dažnai norite bučiuotis ir visada jam nusileidžiate. Nieko nėra blogo, jei kartais pabučiuojate jį norėdama paguosti ar tiesiog parodyti meilę, tačiau jei nuolat lendate bučiuotis, imsite jam paprasčiausiai atsibosti. Taip pat atkreipkite dėmesį, ar jam nenuolaidžiaujate. Jei pritariate jam net tada, kai galvojate, kad jis elgiasi neteisingai, tai nėra gerai. Atminkite, kad jūs galite pasakyti savo nuomonę ir tai tikrai nereiškia, kad mažiau jį mylite. Taip pat susimąstykite, jei po kiekvieno kivirčo visada atsiprašote tik jūs. Galite manyti, kad visiems bus geriau, jei jis manys, kad ir šį kivirčą laimėjo. Tačiau jei visada jam nusileisite, jis gali paprasčiausiai imti jūsų nebegerbti.

6. Mylitės tada, kai jis to nori, ir tenkinate visas jo užgaidas lovoje. Seksas yra dviejų žmonių meilės išraiška. Būtent – dviejų žmonių. Klystate, jei manote, kad privalote mylėtis visada, kai jis tik to nori. Mylėdamiesi abu turėtumėte galvoti apie tai, kaip patenkinti partnerį. Jei daugybę kartu pakartojote, kad šiandien esate tam nenusiteikusi, tačiau jis vis tiek galiausiai išsireikalauja, greičiausiai jausitės paprasčiausiai išnaudojama, o tai jūsų santykių tikrai nesutvirtins.

7. Jis gauna viską, jūs negaunate nieko. Pastarąjį mėnesį jis nusipirko naują įrankių rinkinį ir naują automobilį teisindamasis, kad tai padės jam sutaupyti kurui. Tuo tarpu jūs neleidžiate sau nusipirkti nė lūpdažio ir vaikštote sudilusiomis kelnėmis, prieš kelerius metus pirktomis padėvėtų drabužių parduotuvėje. Jei manote, kad nenusipelnėte gyventi taip pat, kaip jūsų mylimasis, akivaizdu, kad mylite jį per stipriai.

8. Leidžiate jam viską. Įsivaizduokite, kad vieną vakarą į jūsų abiejų duris pasibeldžia jo draugas su dviem šunimis ir prašo leisti apsistoti pas jus keletą dienų. Žinoma, jūs neprieštaraujate, juk jis geras jūsų vyro draugas. Tačiau kelios dienos virsta mėnesiu, vėliau antru. Tačiau jūs vis tiek neprieštaraujate, kad jis pas jus apsigyveno, nes matote, kaip vakarais jūsų vyrui smagu su juo leisti laiką. Tačiau jei nenubrėšite ribų ir leisite savo mylimajam viską, galiausiai jūsų širdis liks sudaužyta.