7 tikros damos požymiai

Tikros damos sulaukia daug vyrų dėmesio dėl savo grakštumo, grožio ir subtilaus humoro jausmo. Jos gali sužavėti bet kurį vyriškosios lyties atstovą vienu žvilgsniu. Pateikiama 7 tikros damos požymius.

1. Nemiegokite su bet kuo. Nėra nieko blogo, jei jūs mėgaujatės seksu su vyru dar iki to, kai nusprendžiate kurti ilgalaikius santykius. Juk reikia išbandyti batelius prieš juos nusiperkant. Tačiau tikros damos nesimyli su kuo papuola ir partnerius (taip pat ir lovoje) renkasi itin atidžiai.

2. Nerūkykite. Juk žinote, kad rūkyti labai nesveika. Tačiau blogiausia, kai rūkančioms moterims smirda iš burnos. Ar įsivaizduojate damą, kuriai vos prasižiojus užuodžiate aitrų tabako kvapą. Jei nerūkote, ir nepradėkite, o jei rūkote – meskite.

3. Saikingai vartokite alkoholį. Žinome, pakelti vyno taurę su visais nėra nuodėmė. Tačiau tikra dama niekada nepadaugina. Jei padauginsite alkoholio, tapsite per daug jausminga, nepasitempusi ir galbūt net mieguista.

4. Būkite tvarkinga. Iš tiesų, juk genialu tai, kas paprasta. Ar kada matėte tikrą damą, kurios batai nešvarūs ar sijonas su iširusiais siūlais.

5. Jauskite, kada geriau patylėti. Nebūkite per daug aktyvi ir per daug nepliurpkite. Tikros damos kalba mažiau, tačiau kai kalba, jų visi klausosi, nes jos turi ką pasakyti.

6. Nenešiokite kelnių. Na, nebent namuose. Tačiau jei einate į vakarėlį, svečius ar koncertą, rinkitės suknelę ar sijoną. Stenkitės rengtis kukliai.

7. Būkite mandagi. Tikros damos yra labai mandagios. Taip, kartais mes visi supykstame, bet niekada nebūkite grubi. Būkite mandagi net su tais, kurie tokie nėra su jumis. Jūs juk dama!