7 saldžiausių bučinių rūšys

Ko gero, už saldų ir aistringą bučinį negali būti nieko intymiau. Bučinys – tai pats geriausias būdas mylimajam išreikšti karščiausius jausmus. Nepamirškite to, kai kitą kartą jam norėsite pasakyti, kad mylite…

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia saldžiausių bučinių rūšis.

1. Pirmasis bučinys. Be abejo, pirmasis bučinys dažniausiai yra nepakartojamas. Juk žinote, kad po tokio bučinio šiurpuliukai pereina per visą kūną. Žinoma, geriausia, jei pirmąjį savo gyvenime aistringą bučinį padovanojate tam, kuris jums iš tiesų labai patinka.

Na, jei jūsų pirmasis gyvenime bučinys jau seniai praeityje, nereikia manyti, kad daugiau nieko panašaus nebepatirsite. Ne ką mažiau svarbus yra ir pirmas bučinys su nauju draugu. Juk tai riba, kai jūs tampate šiek tiek daugiau nei tik draugais.

2. Bučinys, kuriuo norite pasakyti: „Aš tavęs noriu“! Šis bučinys pats aistringiausias iš visų. Tai bučinys, kai jis švelniais jus glamonėja, o jūs jaučiate, kad jūsų keliai linksta ir jūs norite šio to daugiau…

3. Rūpestingumą reiškiantis bučinys. Kai šitaip jus pabučiuoja jums nemalonus žmogus, turbūt jaučiatės klaikiai. Tačiau jei vyras, kurį mylite, jus švelniai pabučiuoja į skruostą ar kaktą taip, tarsi sakytų: „Brangioji, aš tavimi pasirūpinsiu“, tuomet tai žavingiausia, kas tik gali nutikti. Šis bučinys reiškia, kad jūs jam rūpite.

4. Bučinys prie altoriaus. Kaip ir vestuvių diena, bučinys prie altoriaus artimiausių žmonių akivaizdoje įsimena visam gyvenimui.

5. Bučinys, kuriuo norima pasakyti: „Aš tavęs taip beprotiškai pasiilgau“! Jei kada nors buvte tokioje situacijoje, kai kelis mėnesius nematėte savo mylimojo ir po to susitikę aistringai pasibučiavote, puikiai žinote, koks saldus šis bučinys.

6. Bučinys, kuriuo norima pasakyti: „Tu būsi mano…“ Kartais taip smagu imtis iniciatyvos ir parodyti jam, kad esate aistringiausia moteris pasaulyje… Tai bučinys, kai tiesiog prieinate prie jo ir imate aistringai bučiuoti. Kaip toj dainoj – juk tik blogoms mergaitėms viskas…

7. Bučinys lietuje. Jei esate romantiška, šis bučinys jums tikrai patiks… Nors, reikia pripažinti, realybėje viskas gali būti ne taip romantiška kaip atrodo filmuose.