7 priežastys, kodėl moterims patinka turtingi vyrai

Turtingi vyrai moteris traukia kaip medus. Ar tikrai manote, kad tik dėl savo pinigų? Patikėkite, tikrai ne (bent jau ne visada). Pateikiame 7 su pinigais nesusijusias priežastis, kodėl moterims patinka turtingi vyrai.

1. Jie stilingi. Turtingi vyrai paprastai rūpinasi savo išvaizda. Jiems ne vis vien, kokius marškinėlius apsivilkti, kai laisvą popietę eina žaisti futbolo. Jie nešioja stilingą šukuoseną ir darosi manikiūrą. Jie investuoja į savo išvaizdą, todėl atrodo gerai. Moterims patinka patrauklūs vyrai.

2. Jie turi tikslą ir yra motyvuoti. Jei vyras nebūtų suinteresuotas užsidirbti, jis niekada netaptų turtingu vyru. Žinoma, milijonus galima ir paveldėti, tačiau taip pat greitai juos galima ir išleisti, jei vyras neturi motyvacijos uždirbti ir sukaupti turtą.

3. Turtingi vyrai savimi pasitiki. Pasitikėjimas savimi yra tiesiausias kelias į moters širdį ir kiekvienas vyras turėtų tai žinoti. Vyrai, kurie turi daug pinigų, paprastai labai savimi pasitiki, ir tai yra viena jų patrauklumo priežasčių.

4. Jie spontaniški. Ne kiekvienas vyras gali sau leisti nuskristi į Paryžių pavakarieniauti ir grįžti dar tą patį vakarą. Turtingi vyrai dažnai elgiasi spontaniškai, o tai labai traukia moteris. Reikia pripažinti, kad svarbiausia čia visai ne vakarienė Paryžiuje. Tiesą sakant, kiekvienas vyras galėtų elgtis spontaniškai ir taip priversti moterį eiti dėl jo iš proto. Juk nedaug kainuoja padovanoti jai gėlių be progos, kai ji to mažiausiai tikėsis, ar surengti neplanuotą iškylą. Pripažinkite, kad neturtingi vyrai tiesiog yra labai tingūs, ir dėl to ne tik yra mažiau patrauklūs moterims, bet ir neturi pinigų. Juk jei nori užsidirbti, turi dirbti.

5. Jie yra dosnūs. Kalbame visai ne apie brangias dovanas damoms. Turtingiems vyrams paprastai negaila didelės pinigų sumos paaukoti įvairioms labdaros organizacijoms, o kartais jie net tampa savanoriais ir skiria daug laiko, kad padėtų tiems, kuriems gyvenime mažiau pasisekė. Toks elgesys parodo vyro moralę ir vertybes. Juk moterims patinka vyrai, kurie žino, kokios yra tikrosios vertybės. Beje, tapti savanoriu nieko nekainuoja.

6. Jie protingi. Jei vyras yra turtingas, jis tikriausiai žino, ką daro su savo pinigais, ar ne? Paprastai turtingi vyrai yra ir labai išmintingi. Jie gali patarti, kur geriau investuoti ir kaip valdyti savo biudžetą.

7. Jie yra įdomūs. Svarbiausia priežastis, kodėl turtingi vyrai yra patrauklūs, jie yra įdomūs. Jie žino, kaip smagiai pralesti laiką ir turi tam lėšų.