7 priežastys, kodėl barniai gali būti naudingi

Ilgalaikiuose santykiuose daugeliui porų tenka išlaikyti ne vieną išbandymą. Tikriausiai visos poros pykstasi, tačiau barniai santykiuose gali būti net labai naudingi. Kartais pykčiai poroje gali sutvirtinti santykius ar atgaivinti išblėsusią aistrą.

Pateikiame 7 priežastis, kodėl barniai gali būti naudingi.

1. Barniai gali būti įdomūs ir paįvairinti santykius. Žinoma, tikrai ne visi barniai yra smagūs. Tačiau iš kai kurių menkų tarpusavio pykčių galiausiai jūs abu tik pasijuoksite.

2. Pykdamiesi galite atsikratyti neigiamų emocijų. Ilgalaikiuose santykiuose visos poros patiria nemažai išbandymų. Barniai dažniausiai padeda poroms išsiaiškinti santykius ir išsakyti viską, kas santykiuose jų netenkina ir kaip jie jaučiasi. Barnis – tai proga išgirsti vienas kito poziciją, o tai padarius galima stengtis pagerinti santykius.

3. Galite atsikratyti pykčio. Žinoma, nereikia išlieti blogų emocijų ant kito žmogaus. Tačiau ilgai būnant kartu pykčiai neišvengiami. Per barnį jūs turite progą parodyti savo pyktį. Kartais tai neišvengia. Vis dėlto stenkitės, kad neįskaudintumėte savo antrosios pusės. Jeigu abu vertinate savo santykius, visus sunkumus išspręsite be didesnio vargo.

4. Barniai gali sustiprinti jūsų santykius. Santykių pradžioje partneriai dažniausiai bando vienas kitam įtikti. Net jei vienas iš jų nesutinka su kito nuomone, nutyli. Per barnį dažniausiai abu partneriai pasako viską, ką iš tiesų galvoja. Natūralu, kad jei esate atviri vienas kitam, tuomet jūsų santykiai neabejotinai yra tvirtesni.

5. Palaiko aistrą tarp jūsų. Sakoma, kad nuo neapykantos iki meilės vos vienas žingsnis. Iš tiesų, meilė kaip ir pyktis visada siejasi su aistra (tam, kurį myli, arba tam, kurio nekenti). Taigi jei jūs pykstate dėl ko nors ant savo mylimojo, tereikia vieno žingsnio (pavyzdžiui, bučinio), ir pykčio aistra virs meilės aistra, kuri padės jums ne tik susitaikyti, bet ir atgaivinti jausmus.

6. Barnis yra „susitaikymo sekso“ priežastis. Kas nemėgsta „susitaikymo sekso“? Kartais vien dėl to verta susipykti!

7. Konfliktuodami galite nusiraminti. Galbūt jums nesiseka darbe, moksluose ar pykstatės su draugais? Barnis yra puikus būdas nusiraminti! Visiem pasitaiko dienų, kai viskas nesiseka. Tuomet nenorėdami išsiliejame ant mylimo žmogaus. Žinoma, tai nėra gerai, tačiau jei jau taip nutiko, galime įžiūrėti ir gerąją šio reikalo pusę. Juk konfliktai skatina pasakyti viską, kas neramina. Vėliau susitaikę galite pasiguosti savo antrajai pusei ir sulaukti paguodos žodžio.