7 neprieinamų vyrų tipai

Moteris kažkodėl labai traukia vyrai, kurie yra neprieinami. Šįkart aptarsime 7 neprieinamų vyrų tipus, su kuriais gali būti smagu susitikinėti, tačiau turėti su jais rimtų santykių – praktiškai neįmanoma.

1. Blogas berniukas. Iš visų vyrų tipų šio tipo vyrai labiausiai traukia moteris. Kita vertus, daugelis „blogų berniukų“ iš tiesų nėra tokie jau blogi. Jei šio tipo vyras su moterimi elgiasi šaltai, vengia kalbėtis, neigiamai vertina visus dalykus, apie ką ji užsimina, tuomet laikas jį palikti.

2. Vedęs. Moterys, kurios susitikinėja su vedusiais vyrais, gali manyti, kad jis tai daro dėl daugybės priežasčių – jis yra nelaimingas su savo žmona, jis planuoja skirtis, ir panašiai. Tačiau iš tiesų visa tai yra netiesa. Tokie vyrai dažniausiai niekada taip ir nepalieka savo žmonų. Tokie vyrai susitikinėja su kitomis dažniausiai tik dėl to, kad įsitikintų, jog vis dar yra patrauklūs kitoms moterims. Nepamirškite – net jei jūs susitikinėjate su vedusiu vyru, jis vis tiek yra nepasiekiamas. Pagalvokite, ar tikrai norite išskirti kitą šeimą.

3. Meilužis per atstumą. Kai kurie vyrai santykius palaiko per atstumą tikrąja to žodžio prasme. Galbūt santykiai per atstumą ir gali egzistuoti, tačiau yra vyrų, kurie niekada nepasiryžta pereiti į artimesnius santykius. Jei jūsų partneris nerodo noro, kad jūsų santykiai būtų artimesni ir kada nors taptų santykiais ne per atstumą, tuomet gerai pagalvokite, ar su šiuo vyru galite sieti savo ateitį.

4. Vyras, nenorintis artimų emocinių santykių. Vyras, vengiantis emocinių santykių, yra dar blogiau nei meilužis per atstumą. Toks vyras nenori kalbėtis apie savo gyvenimą, juo labiau apie jausmus. Moteriai, esančiai šalia tokio vyro, tikrai sunku.

5. Bijantis įsipareigojimų. Tiesą sakant, daugelis vyrų vengia įsipareigojimų santykiuose. Šis vyras gali susitikinėti su moterimi metų metus, tačiau niekada taip ir netampa pasirengęs rimtiems santykiams. Iš tiesų, šis vyras niekada ir nekalba apie rimtus santykius. Jei susitikinėjate su bijančiu įsipareigojimų vyru, nesitikėkite, kad jis kada nors pasikeis.

6. Vienos nakties nuotykių ieškotojas. Šis vyras mano, kad pasaulis sukasi tik apie jį. Pabuvęs su viena moterimi, jis netrukus ieško kitos. Kad ir ką tokie vyrai besakytų, iš tiesų jie bijo būti įskaudinti, todėl nenori su moterimi užmegzti ilgesnių nei 2 dienų santykių. Ar tikrai norite būti tik žaisliuku tokio vyro lovoje?

7. Nepatikimasis. Tokio vyro turėtų saugotis kiekviena moteris. Toks vyras nenori įsipareigoti, jis nerodo jokio dėmesio, jūs jam, tiesą sakant, nerūpite. Toks vyras gali įskaudinti bet kurią moterį.

Na, nepaisant šių nepatikimų vyrų tipų, pasaulyje yra daugybė vyrų, kurie yra pasirengę kurti santykius.