7 flirto taisyklės drovuolėms

Jei nesate iš tų fatališkų moterų, kurios gali drąsiai prieiti prie bet kurio vyro ir pasakyti jam ką nors intriguojančio, tai dar visai nereiškia, kad flirtas jums – neįkandamas riešutėlis.

Patikėkite, net jei esate labai drovi, neturėtumėte pamiršti flirto, nes tai kone vienintelis būdas parodyti vaikinui, kad jis jums patinka. Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia keletą flirto patarimų drovuolėms.

1. Nereikalaukite iš savęs per daug. Ši taisyklė yra labai svarbi, jei esate drovi mergina. Flirtas tikrai nebus sėkmingas, jei tai darydama jausitės blogai. Nesistenkite nieko kopijuoti ar vaidinti – atrodysite tikrai klaikiai. Verčiau atsipalaiduokite ir būkite tokia, kokia esate.

2. Treniruokitės. Jei vien mintis apie flirtą jus gąsdina, tuomet pradėkite treniruotis. Taip, labai stengiantis išmokti galima visko. Kad išmoktumėte flirtuoti, visai nereikia mokytis flirtuoti su geriausiu draugu. Paprasčiausiai įsivaizduokite, kad susipažįstate su jūsų svajonių vaikinu. Pagalvokite, ką jam sakytumėte, kaip elgtumėtės ir ką darytumėte, jei staiga imtumėte jaustis nejaukiai. Jei pakankamai dažnai įsivaizduosite panašias situacijas, jums bus lengviau užmegzti santykius, kai realybėje sutiksite tą, kuris jums tikrai patiks.

3. Žaiskite. Manote, kad esate tikrai ne iš tų moterų, kurios nė nemirktelėjusios gali suvilioti bet kurį vyrą? Bijote, kad nepatinkate tam, kurį norėtumėte suvilioti? Pradėkite į save žvelgti kitomis akimis. Įsivaizduokite, kad esate aktorė, o būti kokete – tiesiog jūsų vaidmuo. Žaiskite ir mėgaukitės!

4. Domėkitės juo. Nesuviliosite nė vieno vyro, jei neparodysite, kad domitės juo ir jo gyvenimu. Drovios merginos nedrįsta klausinėti patinkančio vaikino apie jo asmeninį gyvenimą ir tai yra didžiausia jų problema. Tiesiog stenkitės atidžiai klausytis, ką jis pasakoja, ir užduokite keletą asmeninių klausimų.

5. Šypsokitės. Turbūt nieko nėra labiau gundančio nei besišypsanti mergina. Taigi neleiskite, kad jūsų drovumas jus paverstų liūdna niurzga ir daug šypsokitės! Juk daug maloniau į pasimatymą pakviesti besišypsančią merginą.

6. Venkite susibūrimų. Jei esate drovi, verčiau neflirtuokite su vaikinu jūsų arba jo draugų akivaizdoje. Pasistenkite rasti ramesnę vietelę ir pamatysite, kad flirtuoti taps kur kas paprasčiau.

7. Parodykite, ką turite geriausio. Jei esate drovi, turbūt manote, kad neturite, ką parodyti. Klystate! Pagalvokite apie savo didžiausius pliusus ir stenkitės juos atskleisti. Pavyzdžiui, jei jūsų labai gražios akys, stenkitės kuo ilgiau žiūrėti jam tiesiai į akis.