7 erzinančios žmonų savybės

Paskambinote paklausti, kodėl jūsų vyras užtruko darbe, o jis, užuot padėkojęs už rūpestį, pasipiktino, kodėl jam skambinėjate? Papasakojote jam, kokią šaunią staigmeną jūsų draugės vyras jai padarė gimtadienio proga, o jis ėmė ir kažko supyko? Ir kas tiems vyrams nepatinka?!

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt siūlo į viską pasižiūrėti vyrų akimis ir pateikia kelis dalykus, dėl kurių daugelį vyrų erzina jų žmonų elgesys.

1. Suviliojusios patikusį vyrą, jos pasikeičia. Tikriausiai ne vienas vyras sutiks, kad kai kurios moterys nepaprastai mielos, kol bando jį suvilioti, ir tampa labai kaprizingos, kai gauna tą, kurio siekia. Daugelis vyriškosios lyties atstovų pasakys, kad pažinties pradžioje jų mylimosios eidavo miegoti su seksualiais naktinukais, rengdavosi seksualiais drabužiais, visada kalbėdavo ramiai ir kukliai nuleisdavo akis. Tačiau pradėjus kartu gyventi ar susituokus ji ėmė nešioti keliais dydžiais per didelius sportinius marškinėlius, nesirūpinti savo šukuosena ir garsiai šaukti, jei kas nors nepatinka.

Na, vyrai tikriausiai patys supranta, kad negali tikėtis tokios moters, kuri gamintų, tvarkytų namus, dirbtų, prižiūrėtų vaikus ir dar visuomet atrodytų pasitempusi ir pasipuošusi. Tiesą sakant, juos labiausiai erzina ne tai, kad esate ne tokia viską spėjanti moteris, bet tai, kad drastiškai pasikeitėte. Jie paprasčiausiai jaučiasi apgauti. Taigi gal geriau jau pažinties pradžioje nesistengti atrodyti idealia, o visada ir visur būti savimi, net jei tai reiškia, kad kartais vaikštote be makiažo ir su sportiniais marškinėliais.

2. Nesuteikia vyrams pakankamai erdvės. Kai ji buvo tik draugė, dėl to problemų nekildavo, tačiau vos tik ištekėjo, skambina jam net tada, jei jis namo vėluoja kelias minutes, ką jau kalbėti apie vyrišką pasisėdėjimą su draugais…

Moters noras būti kartu dvidešimt keturias valandas per parą erzina daugelį vyrų. Kai kurios jų mano, kad jei jos ne su jomis, tuomet tikriausiai flirtuoja su kokia nors gražuole. Tuo tarpu dauguma vyrų visai nesvajoja jaustis įkalinti ir kartais tiesiog nori pabūti vieni ar praleisti vakarą su draugais. Žinoma, ne visos moterys taip elgiasi. Kai kurios jų puikiai žino, kad vyras turi turėti ir savų pomėgių.

3. Nori visko čia ir dabar. Kai kurioms moterims neužtenka turėti supratingą ir gerą vyrą. Prabangaus namo, visų naujausios kolekcijos suknelių ir didesnės spintos, nes į senąją jau niekas nebetelpa – kartais atrodo, kad jos nori visko čia ir dabar, o jei negali to turėti, akivaizdžiai rodo savo nepasitenkinimą ir ima skųstis, kad gyvenimas siaubingas. Jei vyras bandys ją paguosti sakydamas, kad ji turi šeimą, ji ims jį kaltinti tinginyste ir ambicijų neturėjimu. Puiku, jei jūsų moteris turi tikslų ir jų siekia bei skatina jus siekti savųjų, tačiau jei ji nori nieko nedaryti ir viską gauti be jokių pastangų, tuomet gerai pasvarstykite, ar tikrai su šia moterimi trokštate praleisti visą savo gyvenimą.

4. Kalba užuolankomis. Kartais moterys tikisi, kad vyrai supras jų užuominas, ir tai jiems labai nepatinka. Vyrai paprastai sako tai, ką galvoja, ir to paties tikisi iš priešingos lyties atstovių. Tuo tarpu moterys daug dėmesio skiria ne tik žodžiams, bet ir gestams, veido mimikai ir kūno kalbai. Taigi visai nenuostabu, kodėl vyrai ir moterys kartais paprasčiausiai nesusikalba. Pavyzdžiui, ji gali sakyti, kad visai neprieštarauja, kad jūs išeitumėte su draugais, tačiau jos kūno kalba (susiraukusi kakta, įsitempęs kūnas) gali byloti visai ką kitą.

5. Giria kitus vyrus. Patikėkite, vyrams labai nepatinka, kai jų žmonos nuolat giria kitus vyrus. Tikriausiai kaip ir moterys vyrai tiesiog nori jaustis ypatingi ir svarbiausi savo žmonos gyvenime. Tad visai nebūtina kiekviena dieną mylimajam priminti, koks nuostabus jūsų draugės vyras. Būkite tikra, kad vieno pasakymo užteks, kad jis padarytų išvadas.

6. Elgiasi kaip dramos karalienės. Įsivaizduokite, kad jis žiūri savo mėgstamą laidą, o jūs tuo metu tvarkotės virtuvėje. Paprašote jo išnešti šiukšles, o kadangi jis to nedaro iškart, kas minutę ateinate jam priminti, kad nuo šio darbo jis neišsisuks. Niekas taip neerzina vyrų kaip zirzimas ir priekabiavimas dėl smulkmenų. Nebūkite tokia priekabi – užtenka vieną kartą pasakyti, kad jis tai padarytų. Taip, galbūt jis nepuls to daryti iškart, bet jis gi ne dresuotas šunytis, kuris turėtų netrukus jums paklusti – jei ne po penkių, tai po penkiolikos minučių jis tikrai išnešt tas nelemtas šiukšles, tik turėkite kantrybės.

7. Supykusios nekalba. Tikriausiai daugeliui vyrų bent kartą teko patirti šaltąjį karą namuose, kai supykusi žmona paprasčiausiai su juo nekalba, o paklausta, kas nutiko, atkerta, kad nieko jai nenutiko. Žinoma, vyrai puikiai žino, ką šis „nieko“ reiškia – nepasitenkinimą. Tačiau kuo? Argi ne paprasčiau būtų išsiaiškinti santykius iškart ir gražiai bendrauti toliau? Patikėkite, vyrams tikrai sunku suprasti, kam reikalingi šie „nekalbadieniai“…