7 dalykai, kurių negalima toleruoti santykiuose

Išsaugoti ilgalaikius santykius ne visada yra paprasta. Dažnai tenka nusileisti ir prisitaikyti prie dalykų, prie kurių, manei, niekada negalėtum prisitaikyti. Tačiau yra dalykų, kurių nė vienas žmogus neturėtų toleruoti asmeniniuose santykiuose.

1. Smurtas. Iš visų dalykų, kurių negalima toleruoti, yra pats svarbiausias. Smurto negalima niekaip pateisinti. Jei partneris prieš jus naudoja fizinį ar psichologinį smurtą, tiesiog išeikite ir nesuteikite jam antro šanso ar progos pasiteisinti.

2. Išdavystė. Kai kurie žmonės yra linkę atleisti išdavystę, tačiau tikrai neverta to daryti. Kaip jūs galėsite pasitikėti žmogumi, kuris vieną kartą jus jau apgavo? Žmogus, kuris jus myli ir gerbia, niekada jūsų neišduos.

3. Nepagarbus elgesys. Jei partneris jus nuolat įžeidinėja, žemina, jis jūsų nevertas. Gyvenimas per trumpas, kad toleruotumėte patyčias.

4. Flirtas. Vyrai tikrai įdėmiai apžiūri gražias moteris, net jei su kuo nors ir susitikinėja. Pripažinkite, kad moterys taip pat leidžia sau pasigrožėti patraukliais vyrais. Tačiau jei jūsų partneris atvirai flirtuoja su kuo nors, tai yra nepriimtina.

5. Nelygybė. Abu partneriai turi stengtis dėl santykių. Vienas gali prižiūrėti vaikus, kitas – uždirbti pinigus, vienas gali rūpintis maistu, kitas – švara namuose. Nesvarbu, kaip pasiskirstysite vaidmenimis, svarbiausia, kad abu prisidėtumėte kuriant lygiaverčius santykius. Jei viskuo rūpinatės tik jūs, susimąstykite, ar tikrai verta taikstytis su partnerio abejingumu ir tingumu visą gyvenimą.

6. Melas. Neturėtumėte toleruoti, jei jūsų partneris jums nuolat meluoja. Žinoma, nekalbame apie nekaltą melą, pavyzdžiui, kai partneris pagiria jūsų naujus batus, nors jam jie iš tiesų nepatinka. Tačiau jei jis meluoja visada (pavyzdžiui, kur buvo, ką veikė), jis nevertas jūsų.

7. Partneris nepriima jūsų vaikų. Jei naujasis draugas ar draugė nenori stengtis sutarti su jūsų vaikais, kažin, ar rasite su tuo žmogumi šeimyninę laimę. Patikėkite, savo vaikams esate kur kas reikalingesni nei suaugusiam žmogui.