6 priežastys, kodėl vyrai trokšta ilgalaikių santykių

Darnūs ir harmoningi santykiai – tai dovana tiek moterims, tiek vyrams. Kiekvienas vyras svajoja sutikti moterį, kuri juo rūpintųsi ir visada būtų šalia. Nors dauguma jų tikriausiai to niekada neprisipažins, tačiau vyrams labai svarbu sukurti artimus santykius, nes tuomet jie paprasčiausiai jaučiasi laimingesni.

Visuomenėje priimta, kad moterys yra labai artimos viena kitai, tad paprastai jos turi draugių, kurioms gali išsipasakoti. Vyrai taip artimai su draugais nebendrauja. Todėl jiems patinka turėti artimus santykius su moterimi, nes tuomet jie turi kam išsipasakoti, su kuo pasikalbėti ir kam pasiguosti.

Pateikiame 6 priežastis, kodėl vyrai nori sukurti ilgalaikius santykius:

1. Buvimas santykiuose leidžia jiems pajusti tikrąjį „aš“ ir būti savimi. Artimas bendravimas su moterimi vyrams dažnai padeda suprasti, kokie jie yra ir ko nori iš gyvenimo.

Vyrai, kurie nėra vieniši, labiau pasitiki savimi. Kai vyras myli ir yra mylimas, jam lengviau savimi pasitikėti, nes kiekvienas žvilgsnis į savo moterį jam primena, kodėl ji iš daugelio kitų išsirinko būtent jį. Pasitikėjimas savimi padeda jiems pasiekti geresnių rezultatų darbe ar kitoje veikloje.

2. Jie mano, kad turi progą pasikeisti į gerąją pusę. Dauguma subrendusių vyrų supranta, kad norint sukurti darnius ir harmoningus santykius reikia įdėti daug pastangų. Stengdamasis dėl santykių vyras turi progą keistis ir tapti geresniu žmogumi. Pavyzdžiui, jis mokosi būti nebe toks grubus, nes jo grubumas griauna jo santykius. Tad jei vyras jums pasako, kad „tu verti mane tapti geresniu žmogumi”, priimkite tai kaip labai didelį komplimentą.

3. Ir jiems gera būti su žmogumi, kurį šalia savęs įsivaizduoji senatvėje. Tikriausiai kiekvienam vyrui patinka, kai moteris juo rūpinasi. O jei ta pati moteris su tavimi praleidžia visą gyvenimą, ji yra tikra dovana.

4. Jiems gera žinoti, kad kažkurią moterį padarė laimingą. Kiekvienam vyrui gera žinoti, kad jis savo moterį gali džiuginti kiekvieną dieną ir suteikti jai laimės. Net jei dauguma vyrų neprisipažįsta, kad jiems svarbu visapusiškai patenkinti savo moterį, jiems tai labai svarbu.

5. Jie gali mėgautis reguliariu seksu. Lovos reikalai vyrams labai svarbūs. Seksas vyrams padeda jaustis mylimiems ir įvertintiems.

6. Jiems patinka dalintis savo gyvenimu su kitu žmogumi. Vyrams svarbu jausti, kad jų, grįžtančių po darbo, namuose kas nors laukia. Tas „kas nors“, žinoma, yra mylinti žmona. Jiems patinka žinoti, kad šalia visada yra kažkas, kas supras ir padės išspręsti problemas.