6 nemalonūs dalykai, kurie tavęs laukia po sužadėtuvių

Jis jums pasipiršo, jūs ištarėte lemtingąjį „taip“ ir tikitės, kad dabar jūsų laukia baltos suknelės paieškos ir šventės organizavimo rūpesčiai. Tačiau tikriausiai nė neįtariate, kad jūsų laukia ne tik šie malonumai…

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 6 galbūt netikėtus dalykus, kurie jūsų laukia po sužadėtuvių.

1. Aplinkiniai ims kištis į jūsų asmeninį gyvenimą. Na, taip jau yra, kad kol neturite sužadėtinio, pažįstamiems ar bendradarbiams nelabai rūpi, su kuo susitikinėjate. Tačiau vos jie pamato sužadėtuvių žiedą ant jūsų piršto, ima klausinėti smulkiausių detalių: „Kas jis?“, „Kada vestuvės?“, „Ar seniai jūs kartu?“. Dar blogiau, kai imama reikšti ir nuomonė: „Kokie jūs šaunuoliai, kad pirmiausia tuokiatės, o tik tada turėsite vaikų. Taip ir turi būti“ arba „Tuokiatės? Tu gal laukiesi? Nesuprantu, kam tuoktis, jei nesilauki…“

2. Kalbėdamos su jumis moterys žvelgs jums ne į veidą, o į ranką. Jei nešiosite sužadėtuvių žiedą ten, kur jam ir vieta, greitai pastebėsite, kad kitos moterys bendraudamos žiūri ne jums į akis, o į jūsų rankas. Iš pradžių gal jums tai ir patiks, bet anksčiau ar vėliau ims nervinti. Vieną dieną pastebėsite, kaip stengiatės slėpti rankas, kad tik aplinkiniai neįsistebeilytų į jūsų sužadėtuvių žiedą kaip į pasaulio stebuklą.

3. Sulauksite begalės patarimų, kokios turėtų būti jūsų vestuvės. Net ir tokių, kurie jūsų nedomina. „Nemanai, kad trumpa vestuvinė suknelė atrodys per daug ekstravagantiškai?“, „Jūs ką, nesituoksite bažnyčioje?“, „Man rodos, geriausia jei piršliais būti pakviesite savo pusbrolius“ – pasiruoškite sulaukti daugybės patarimų, kokios turi būti jūsų vestuvės. Kad ir kaip nelengva bus atsilaikyti šiam spaudimui, atminkite, kad ne draugė, būsimoms jaunosioms skirto žurnalo redaktorė ar anyta turi nuspręsti, kaip atrodys jūsų šventė. Jūs tikriausiai seniai įsivaizdavote, kokios jos turėtų būti ir, žinoma, stenkitės, kad tą dieną išsipildytų jūsų ir jūsų būsimojo vyro, o ne kitų svajonės.

4. Atsiras žmonių, kurie viešai rodys, kad jūsų vestuvės – nieko ypatingo. Žinoma, tikriausiai manote, kad jūsų vestuvės bus ypatingas įvykis ne tik jums, bet ir draugams bei giminėms. Todėl netrukus po sužadėtuvių tikriausiai imsite nekantrauti ir skubėsite visiems pranešti džiugią žinią. Jums artimi žmonės greičiausiai džiaugsis jūsų laime drauge su jumis. Tačiau tikriausiai atsiras tokių, kurie gavę pakvietimą tik sumurmės: „Na, nežinau ar galėsim atvažiuot, daug išlaidų“. Tokia reakcija tikrai varo iš proto, tarsi jie sakytų: „Na, tuokiatės, na ir kas“.

5. Imsite stebėti savo mylimąjį ir klausinėti savęs: „ Ar galiu su tuo taikstytis visą gyvenimą?“ Greitai pastebėsite, kad kai tik jūsų sužadėtinis ims daryti ką nors erzinančios, jūs netrukus savęs klausite, ar galite su tomis jo savybėmis taikytis visą gyvenimą. Galiausiai tokios mintys ims labai varginti. Kol neturėjote rimtų ateities planų, šis klausimas nebuvo toks aktualus. Tačiau tikros meilės juk negali sugadinti ne vietoje padėtos kojinės, todėl nustokite nerimauti.

6. Visiem turėsite pasakoti savo sužadėtuvių istoriją. Ir tai tikrai bus malonu pirmus šimtą kartų. Vėliau ta pati istorija pačiai ims pabosti. Be to, tikras malonumas tai daryti, jei mylimasis pasipiršo Paryžiuje prie Eifelio bokšto romantiškais priklaupęs ant kelių. Tačiau kokią istoriją papasakoti, jei sužadėtuvės buvo ne tokios įspūdingos, o aplink draugės tik ir skėsčioja rankomis: „Na, tai kaip ten buvo?“ Todėl pravartu būtų iš anksto apgalvoti, ką apie jūsų sužadėtuvių dieną pasakosite aplinkiniams.