5 priežastys, kodėl neverta susitikinėti su jaunesniu vyru

Santykiai, kai moteris už vyrą vyesnė dešimtmetį ar daugiau, pasitaiko ne taip jau dažnai, tačiau tikrai pasitaiko. Nors romanas su jaunesniu vyru gali būti nepakartojamas daugeliu atveju, tačiau tokie santykiai turi ir nemažai trūkumų.

1. Santykiuose gali būti per daug sekso. Jei manote, kad sekso nebūna per daug, klystate. Tiesa ta, kad senstant mūsų poreikiai keičiasi (lovoje irgi). Vyresnei moteriai pakanka kur kas mažiau sekso nei jaunystėje. Be to, senstant labiau ima dominti kokybė, o ne kiekybė. Tuo tarpu iš jaunesnio vyro negalima reikalauti, kad jis pirmenybę teiks ne kiekybei, o kokybei.

2. Teks susitaikyti su nebrandžiais jo poelgiais. Santykių pradžioje jo vaikiški poelgiai gali atrodyti žavingi, tačiau po kurio laiko tai nusibos ir ims nervinti. Kartais pabendrauti su jaunatviškais žmonėmis gali būti net labai smagu, bet ar norite taip gyventi visą gyvenimą?

3. Bus sunku planuoti ateitį. Jauni vyrai ne visada žino, ką nori veikti gyvenime, todėl dažniausiai dar tik „tyrinėja“ aplinką. Tokie vyrai gali dažnai keisti darbo vietą, o tai gali suteikti nestabilumo jūsų bendram gyvenimui.

4. Jis nežino, ko nori iš jūsų santykių. Turite suprasti, kad jis neturėjo tiek daug laiko išsiaiškinti, kokios moters jam reikia ir ko jis nori iš santykių. Todėl jūs niekada negalite žinoti, kaip rimtai jis nusiteikęs, kalbant apie jūsų santykius.

5. Jis gali būti nepasiruošęs tapti tėvu. Jis prisiekinėja, kad labai jus myli ir kad vaikai jam šiuo metu mažiausiai rūpi. Problema ta, kad jūs negalite žinoti, kada jis norės turėti vaikų, jei apskritai kada nors norės. Tačiau jei jums daugiau nei trisdešimt, jūs laiko turite nedaug, nes su amžiumi prastėja moters reprodukcinė funkcija.

Žinoma, šie santykių su jaunesniu vyru trūkumai išryškėja tuomet, jei svajojate apie rimtus santykius. Priešingu atveju romanas su jaunesniu vyru gali intriguojantis.

Comments are closed.