5 būdai sugadinti pirmąjį pasimatymą

Atėjote į pirmąjį pasimatymą, tačiau jau per pirmas penkias sekundes supratote, kad tai – ne jūsų žmogus? Tačiau nenorite jo ar jos įžeisti ir to prisipažinti? Tuomet pasistenkite, kad jūs nepatiktumėte savo pasimatymo draugui ar draugei! O jei jis ar ji jums labai patinka, tuomet niekada nedarykite šių klaidų.

Pateikiame 5 būdus, kaip sugadinti pirmąjį pasimatymą.

1. Būkite nemandagus. Tai puikus būdas padaryti blogą pirmąjį įspūdį. Jei norite, kad ji niekada su jumis neitų į antrą pasimatymą, pamirškite apie bet kokį džentelmeniškumą. Neatidarykite jai durų, nepasisiūlykite sumokėti už jos kavą. O jei norite, kad jis niekada nebekviestų jūsų į pasimatymą, kai jis džentelmeniškai atidarys jums duris, pasakykite jam, kad nemanėte, jog dar egzistuoja tokių neišauklėtų vyrų, kurie nepripažįsta lygių vyrų ir moterų teisių.

Jei norite žinoti, kaip elgtis, visada pagalvokite apie tai, kaip norėtumėte ar nenorėtumėte, kad kitas elgtųsi su jumis. Žinoma, nereikia persistengti.

2. Slėpkite daugelį savo asmeninių gyvenimo dalykų. Nekalbėkite apie jausmus. Jei jis paklausė, ar jums patinka jūsų dabartinis darbas, atsakykite jam, kad su vos pažįstamu žmogumi tokiais asmeniniais klausimais nekalbate. Jei ji domisi, kaip įsivaizduojate savo antrąją pusę, atsakykite, kad apie tokius dalykus nekalbate su pirma sutikta moterimi. Arba galite apibūdinti savo svajonių moterį priešingai nei ta, kuri sėdi prieš jus.

3. Rodykite džiaugsmą, kad galbūt susiradote naują draugą. Kuo dažniau kartokite žodį „draugas“ ir pabrėžkite, kad ieškote tik draugystės. Draugystė reiškia, kad poros iš jūsų nebus.

4. Nesijuokite, kai jis (ar ji) juokauja, ir juokitės, jei jis (ar ji) ką nors „ne taip“ padarė. Jei nesuprantate jo (ar jos) humoro, jis (ar ji) ir pats supras, kad poros iš jūsų nebus. O jei jis (ar ji), pavyzdžiui, juokingai sriubčioja kokteilį, galite ir nusikvatoti. Tuomet jis (ar ji) su jumis į antrą pasimatymą neis už jokius pinigus.

5. Kūno kalba parodykite, kad jis (ar ji) jūsų nedomina. Nežiūrėkite jam į akis, venkite bet kokio kontakto, laikykite rankas ir kojas sukryžiuotas.