5 būdai pagerinti santykius su uošve arba anyta

Sukurti stiprius ir gerus santykius su uošve arba anyta gali būti vienas sunkiausių jūsų gyvenimo išbandymų. Jums reikės pastangų, valios ir ištvermės.

Kurdami šeimą su mylimu žmogumi klaidingai galvojame, kad sukursime tik dviejų žmonių sąjungą, kurios negalės paveikti aplinkiniai žmonės. Jau visai netrukus pajusite uošvės arba anytos spaudimą padovanoti joms anūkų ir sulauksite įvairių patarimų. Žinoma, uošvės ir anytos nori tik gero savo vaikams ir jų antrosioms pusėms. Sudarykite su partneriu sąjungą ir kartu ištikimai „kovokite“ už gerus santykius su jūsų abiejų mamomis. Pateikiame naudingų patarimų.

· Keiskite savo požiūrį. Keiskite savo požiūrį į uošvę arba anytą. Kaip tą padaryti? Štai linksmas būdas. Jei iš anytos ar uošvės dovanų gausite kokį nors niekniekį, pavyzdžiui, ryškiaspalvį puodelį, laikykite jį matomoje vietoje. Kiekvieną kartą kai pagalvosite ką nors negatyvaus apie uošvę ar anytą, užsirašykite savo mintis ant popieriaus skiautelės, sulankstykite ir įmeskite į puodelį. Taip atsikratysite blogų minčių ir nekaupsite savyje pykčio nukreipto prieš partnerio mamą.

· Prisiminkite, kad jūsų mylimą žmogų į šį pasaulį atvedė būtent ji.

Niekada nepamirškite, kad turėtumėte dėkoti, jog jūsų uošvė ar anyta pagimdė ir užaugino jūsų gyvenimo partnerį. Padėkokite jai.

· Negailėkite komplimentų.

Kiekvieną kartą sutikę uošvę arba anytą pasakykite jai ką nors gražaus: pagirkite jos išvaizdą, šukuoseną ar naują palaidinę. Patikėkite, šiuos žodžius ji brangins.

· Reguliariai padovanokite jai dovanėlę arba nusiųskite gėlių.

Nebūtina laukti gimtadienio. Dėmesį galima rodyti ir be progos.

· Atraskite gerąsias uošvės ir anytos savybes.

Kad ir kaip būtų sunku, pamėginkite atrasti gerų uošvės ar anytos savybių. Jei jūsų santykiai bus geri, uošvė arba anyta niekada nekenks jums ir jūsų santykiams su jos vaiku.