14 vyrų poelgių, kurių moterys niekada nesupras (II dalis)

Galbūt vyrai tikrai yra iš Marso, o moterys – iš Veneros. Moterys niekada nesupras, kodėl jie dievina sumuštinius ir kaip gali atsiminti visų futbolininkų vardus bei datas, kada ką kuri komanda yra laimėjusi. Tęsiame vyrų poelgių, kurių moterys niekada nesupras, analizę.

7. Kodėl jie negali tiesiai šviesiai pasakyti, jei nori nutraukti santykius? Vyrai parodo veiksmais jei nori nutraukti santykius. Jie nekelia ragelio, atsisako susitikti, pradeda susitikinėti su kitomis moterimis… Kodėl jie tiesiog negali pasakyti, kad viskas baigta? Kai vieni santykiai baigti, tada jie gali daryti, ką nori.

8. Na, galima pamiršti tą nelemtą nuolat pakeltą klozeto dangtį. Tačiau kodėl jiems taip sunku padėti naują tualetinio popieriaus rulonėlį, kai baigia senąjį?

9. Nejaugi jie tikrai neužuodžia, kaip skaniai „kvepia“ jų kojinės? Kai ji dar neįėjusį į namus užuodžia, kad jam jau laikas pasikeisti kojines, jis sėdi sau ramiai lyg niekur nieko ir stebisi, ko ji priekaištauja, juk tai naujos kojinės, kurias „tik užvakar užsidėjau“. Ar vyrai tikrai neturi uoslės?

10. Kodėl jie klausia telefono numerio, jei neketina paskambinti? Tai amžinas klausimas, kankinantis moteris.

11. Kodėl jie dievina sumuštinius? Kartais atrodo, kad jie galėtų juos valgyti tris kartus per dieną ir būtų patenkinti. Juk tai sumuštiniai!

12. Kodėl vyrams nebereikia moters, kai tik ją pasiekia? Na, jei jie taip mėgsta kovoti dėl moters, galbūt reikėtų niekada nesileisti užkariaujamai?

13. Kodėl jie yra neištikimi? Juk jei jiems nepatinka moteris, jie gali ją tiesiog palikti ir bendrauti su kitomis, kodėl reikia išduoti?

14. Kaip jie gali atsiminti visus futbolininkų vardus ir datas, kuri komanda kada ką laimėjo? Dėl to būtų galima nepykti, jei jie taip puikiai prisimintų ir vestuvių metines…